Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντεμπούτο στον Αγιο Κοσμά για τον Γιώργο Τσάκωνα

Ντεμπούτο στον Αγιο Κοσμά για τον Γιώργο Τσάκωνα

Από την ημερίδα του Αγίου Κοσμά ξεκινά αυτό το Σάββατο (24/1) ο Γιώργος Τσάκωνας τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο. Παρότι ταλαιπωρήθηκε περίπου 20 ημέρες από ίωση με πυρετό, ο άλτης του μήκους που προπονείται με το Δημήτρη Βασιλικό, επέλεξε να κάνει τον πρώτο φετινό αγώνα του στον Άγιο Κοσμά, ώστε να βρει το ρυθμό του για τη δύσκολη συνέχεια.

Από την ημερίδα του Αγίου Κοσμά ξεκινά αυτό το Σάββατο (24/1) ο Γιώργος Τσάκωνας τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο.

Παρότι ταλαιπωρήθηκε περίπου 20 ημέρες από ίωση με πυρετό, ο άλτης του μήκους που προπονείται με το Δημήτρη Βασιλικό, επέλεξε να κάνει τον πρώτο φετινό αγώνα του στον Άγιο Κοσμά, ώστε να βρει το ρυθμό του για τη δύσκολη συνέχεια.

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για τη χειμερινή σεζόν, όμως με πήγε πολύ πίσω μια ίωση, που κράτησε κοντά 20 ημέρες και με έριξε και σωματικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ωστόσο θα έχω την ευκαιρία μέσα από αυτόν να μπω σε αγωνιστικό ρυθμό» είπε αρχικά ο 27χρονος αθλητής και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να πιάσω το όριο για την Πράγα και εκεί να πραγματοποιήσω μια καλή εμφάνιση».

Ο Τσάκωνας θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν την 1η Φεβρουαρίου στη Μόσχα, στο Ρωσικό Χειμώνα, ενώ είναι πιθανό να μετάσχει τουλάχιστον σε έναν ακόμη αγώνα στο εξωτερικό. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 8.15μ, ενώ το όριο για συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν είναι 7.95 μέτρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024