Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Χάλε για ρεκόρ η Αναγνωστοπούλου, στην Οστράβα ο Τσάκωνας

Στο Χάλε για ρεκόρ η Αναγνωστοπούλου, στην Οστράβα ο Τσάκωνας

Με προορισμό της Γερμανία αναχωρεί την Παρασκευή η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχει το Σάββατο (16/5) στο γνωστό μίτινγκ ρίψεων στο Χάλε της Γερμανίας. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στους Διασυλλογικούς Αγώνες, όπου με βολή στα 57.30μ. βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της. Επίσης, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα πάρει μέρος σε ένα από τα γνωστότερα μίτινγκ της Ευρώπης, στο «Golden Spikes» της Οστράβα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου και ανήκει στην κατηγορία «Challenge» της IAAF.

Με προορισμό της Γερμανία αναχωρεί την Παρασκευή η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχει το Σάββατο (16/5) στο γνωστό μίτινγκ ρίψεων στο Χάλε της Γερμανίας. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στους Διασυλλογικούς Αγώνες, όπου με βολή στα 57.30μ. βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της.

«Αν και ο αέρας στον Άγιο Κοσμά δεν ήταν καλός, βγήκε μια πολύ καλή επίδοση. Χρειάζομαι αγώνες, γιατί ακόμη είμαι σφιχτή από την προπόνηση» είπε η αθλήτρια της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: «Πρώτο μου μέλημα είναι να είμαι σωστή στην τεχνική και μετά σκέφτομαι την επίδοση.

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά και πιστεύω πως μπορώ να ρίξω ακόμη καλύτερα. Ο συναγωνισμός θα είναι καλός και ελπίζω και ο καιρός να βοηθήσει, προκειμένου να βγει μια καλή επίδοση».

Η Αναγνωστοπούλου στη συνέχεια θα αγωνιστεί στους αγώνες ρίψεων «Κώστας Σπανίδης» στις 23 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.


Στην Οστράβα ο Τσάκωνας

Ο Λυκούργος Τσάκωνας θα πάρει μέρος σε ένα από τα γνωστότερα μίτινγκ της Ευρώπης, στο «Golden Spikes» της Οστράβα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου και ανήκει στην κατηγορία «Challenge» της IAAF. Μάλιστα, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας θα κάνει το πρώτο του φετινό 200άρι στην Ευρώπη και ο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Έλληνας σπρίντερ έτρεξε το Σαββατοκύριακο στο διασυλλογικό της Κρήτης στα Χανιά και τερμάτισε σε 20.31, που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Στη συνέχεια αναμένεται να τρέξει στην Καλαμάτα (29/5) και στα «Χανιά 2015» (6/6).

Ο 25χρονος αθλητής θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής και σε άλλους αγώνες εκτός συνόρων. Πρώτος στόχος της σεζόν για τον Τσάκωνα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Ηράκλειο κι έπειτα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου τον Αύγουστο. Ο Τσάκωνας με το 20.31 έχει την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και την 11η στον κόσμο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024