Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερος με 5.64μ ο Φιλιππίδης στο Ρεγκλινγκχάουσεν

Δεύτερος με 5.64μ ο Φιλιππίδης στο Ρεγκλινγκχάουσεν

Στην πόλη Ρεγκλινγκχάουσεν, μπροστά στους Γερμανούς φιλάθλους που στηρίζουν και γνωρίζουν το επί κοντώ όσο λίγοι, αγωνίστηκε την Παρασκευή ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, αγωνίστηκε σε... ρυθμό προπόνησης και με μισή φόρα ξεπέρασε τα 5,64 μέτρα, στον αγώνα επίδειξης που αποτελεί γιορτή για την πόλη. Ο Φιλιππίδης προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση στο Diamond League της Ντόχα, όπου επικράτησε με 5,75 μ. και πλέον ετοιμάζεται για το Diamond League του Γιουτζίν (29-30/5).

Στην πόλη Ρεγκλινγκχάουσεν, μπροστά στους Γερμανούς φιλάθλους που στηρίζουν και γνωρίζουν το επί κοντώ όσο λίγοι, αγωνίστηκε την Παρασκευή ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, αγωνίστηκε σε… ρυθμό προπόνησης και με μισή φόρα ξεπέρασε τα 5,64 μέτρα, στον αγώνα επίδειξης που αποτελεί γιορτή για την πόλη.

Ο Φιλιππίδης προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση στο Diamond League της Ντόχα, όπου επικράτησε με 5,75 μ. και πλέον ετοιμάζεται για το Diamond League του Γιουτζίν (29-30/5).

Νικητής του αγώνα στο Ρεγκλινγκχάουσεν ήταν ο Γερμανός Πιοτρ Πεχ, που ξεπέρασε τα 5,74μ και βελτίωσε για μία ακόμη φορά φέτος το ατομικό του ρεκόρ, ενώ τρίτος, πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή, ήταν ο Χέντρικ Γκρούμπερ (Γερμανία) με 5,54 μέτρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024