Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Στεφανίδη

Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Στεφανίδη

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα συνεχίσει εδώ την προετοιμασία της, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεών της σε ευρωπαϊκά μίτινγκ, με αποκορύφωμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο γυμνάζεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και επέλεξε τη λύση της Ελλάδος για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποκατάσταση στα προβλήματα τραυματισμού και παράλληλα να κάνει αγώνες στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα συνεχίσει εδώ την προετοιμασία της, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεών της σε ευρωπαϊκά μίτινγκ, με αποκορύφωμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο γυμνάζεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και επέλεξε τη λύση της Ελλάδος για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποκατάσταση στα προβλήματα τραυματισμού και παράλληλα να κάνει αγώνες στην Ευρώπη.

«Ο δικέφαλος είναι καλύτερα, ωστόσο έχω κι ένα θέμα με τον τετρακέφαλο ψηλά στο λαγονοψοΐτη. Επέλεξα να βρεθώ αυτό το διάστημα στην Ελλάδα, γιατί θεωρώ πως μπορώ να κάνω καλύτερη αποκατάσταση» είπε η Στεφανίδη, η οποία το Σάββατο (4/7) θα αγωνιστεί στο Diamond League που θα γίνει στο Παρίσι κι έπειτα θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στη Γαλλία (6/7) και τη Γερμανία (11/7).

«Θα κάνω κάποιους αγώνες τον Ιούλιο και αρχές Αυγούστου θα επιστρέψω στην Αμερική για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μου ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου. Με τα προβλήματα τραυματισμού έχω μείνει αρκετά πίσω στην προπόνηση. Πρέπει να πάω συντηρητικά στην προπόνηση και να στρώσω μέχρι το Παγκόσμιο. Το κακό είναι ότι όταν πονάω στην προπόνηση χαλάνε τα άλματα μου. Τις μέρες που δεν πονάω κάνω πολύ καλά άλματα» είπε η έμπειρη άλτρια, η οποία στο διάστημα της παραμονής στην Ελλάδα θα γυμνάζεται με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, ενώ θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες προπονήσεις και με τον παλιό προπονητή της, τον Παναγιώτη Συμεωνίδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024