Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον ημιτελικό των 110μ. με εμπόδια ο Δουβαλίδης

Στον ημιτελικό των 110μ. με εμπόδια ο Δουβαλίδης

Την ευκαιρία να τρέξει στον ημιτελικό των 110 μ. με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου θα έχει ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα επιστρέψει το μεσημέρι της Πέμπτης (14.05) στη «Φωλιά του πουλιού» και θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη που έκανε στον σημερινό προκριματικό και τον έφεραν στην έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με 13.58.

Την ευκαιρία να τρέξει στον ημιτελικό των 110 μ. με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου θα έχει ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα επιστρέψει το μεσημέρι της Πέμπτης (14.05) στη «Φωλιά του πουλιού» και θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη που έκανε στον σημερινό προκριματικό και τον έφεραν στην έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με 13.58.

Ο πρωταθλητής είναι σε καλή κατάσταση και παρά τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ώρες, σίγουρα στον ημιτελικό θα επιδιώξει να κυνηγήσει ένα χρόνο χρόνο κοντά στο φετινό του 13.33, που θα του δώσει μάλιστα μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα εξαρχής είχε δύσκολο έργο, καθώς μετείχε σε μια δύσκολη σειρά με πολλούς καλούς αθλητές.

Νικητής ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ντέιβιντ Ολιβερ με 13.15, που ήταν η καλύτερη επίδοση του πρώτου γύρου.

Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Μαρτινότ Λαγκάρτ, που με χαρακτηριστική ευκολία σημείωσε 13.35, αλλά και ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Αρις Μέριτ, που ήταν νικητής της πέμπτης σειράς με 13.25.

Δύο άκυρες εκκινήσεις έγιναν στην πρώτη και ισάριθμες στην δεύτερη προκριματική σειρά των 110 μ. εμπ. με αποτέλεσμα να μείνουν μεταξύ άλλων εκτός συνέχειας ο Αμερικανός Ρόνι Ας, που αρνούνταν να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε επιπλεόν καθυστέρηση στη διεξαγωγή του αγωνίσματος και ο Τσέχος Πετρ Σβόμποντα.

Δείτε την κούρσα του έλληνα αθλητή:

Με φαρμακευτική αγωγή…

Ο Ελληνας πρωταθλητής παραμένει με φαρμακευτική αγωγή , ωστόσο ευελπιστεί πως θα πάρει κανονικά μέρος στον ημιτελικό της Πέμπτης (14.05).

Θυμίζουμε πως ο Δουβαλίδης τις τελευταίες ημέρες πριν από τον αγώνα ανέβασε πυρετό, ενώ μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, προκειμένου να κάνει μια σειρά από εξετάσεις.

«Συνεχίζει και λαμβάνει αντιπυρετικά και φαρμακευτική αγωγή και ξεκουράζεται. Σίγουρα όλο αυτό του έχει εξασθενήσει τον οργανισμό, ωστόσο θεωρώ πως θα είναι σε θέση να τρέξει κανονικά στον ημιτελικό. Είναι απύρετος και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο γιατρός της ομοσπονδίας.

Η παρουσία του Δουβαλίδη ακόμη και στην γραμμή εκκίνησης του προκριματικού είχε μεγάλη σημασία από μόνη της, πόσο μάλλον το γεγονός ότι κατάφερε να τη συνδυάσει και με πρόκριση.

Ο Δουβαλίδης θα τρέξει στη δεύτερη ημιτελική σειρά, όπου θα έχει αρκετά δύσκολο έργο, καθώς μετάξυ άλλων θα τρέξουν οι Μαρτινότ Λαγκάρτ (13.06) και Αρις Μέριτ (13.12.).

Το εισιτήριο για τον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτοι από κάθε σειρά και οι δύο καλύτεροι χρόνοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024