Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινημένη και ευτυχισμένη η Νικόλ στο βάθρο

Συγκινημένη και ευτυχισμένη η Νικόλ στο βάθρο

Η ημέρα που οι κόποι ανταμείβονται έφτασε για τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Ο αγώνας της δικαιώθηκε και ύστερα από την προσπάθεια της Τετάρτης στο άλμα επί κοντώ που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε σήμερα, Πέμπτη, στο βάθρο για να το παραλάβει. Διαβάστε πως πέρασε το βράδυ μετά τη νίκη της...

Η ημέρα που οι κόποι ανταμείβονται έφτασε για τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Ο αγώνας της δικαιώθηκε και ύστερα από την προσπάθεια της Τετάρτης στο άλμα επί κοντώ που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε σήμερα, Πέμπτη, στο βάθρο για να το παραλάβει.

Με πλατύ χαμόγελο και εμφανώς συγκινημένη η Νικόλ Κυριακοπούλου είδε την ελληνική σημαία να κυματίζει στη «Φωλιά του πουλιού» για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση.

Το πρωί ξύπνησε ανάλαφρη και χαμογελαστή. Δάκρυσε από χαρά και συγκίνηση όταν διάβασε τα μηνύματα συγγενών και φίλων, αλλά και τα όσα έγραψε για εκείνη ο ελληνικός Τύπος γράφει ο επίσημος δικτυακός τόπους του ΣΕΓΑΣ.

Το προηγούμενο βράδυ δεν πρόλαβε να κάνει πολλά. Η κούραση και η πίεση την έστειλαν νωρίς στο κρεβάτι. «Είμαι χαρούμενη. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και χαμογελούσα. Το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Ηταν ένας πολύ ωραίος αγώνας» είπε η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά στην εξέδρα ήταν φοβερά. Πριν τον αγώνα τους έλεγα, «μην έρθετε δεν πειράζει», είπε γελώντας η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Εκαναν πανικό όμως, το ευχαριστήθηκα».

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά οι δικοί της άνθρωποι το ζούσαν με την ψυχή τους. «Η μαμά μου και η γιαγιά μου δεν σταμάτησαν να κλαίνε».

Για την Κυριακοπούλου το μετάλλιο αυτό δεν ήταν απλώς το επιστέγασμα προσπάθειας χρόνων, ήταν το…ξόρκι για τα όσα αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια. Τραυματισμού, ατυχίες, αποτυχίες, δυσκολίες και τελικά η διάκριση.

Η Κυριακοπούλου επιστρέφει στην Ελλάδα την Παρασκευή (28/8) στις 12.05 το μεσημέρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024