Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπολτ «πλήρωσε» χαμένο στοίχημα φορώντας μπλούζα της Αρσεναλ

Ο Μπολτ «πλήρωσε» χαμένο στοίχημα φορώντας μπλούζα της Αρσεναλ

Και οι... διεθνείς παρενέργειες από την «τριάρα» που έριξε η Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλά κρατούν! Μετά την κόντρα που ξέσπασε στο «twitter» ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν, και τον παλαίμαχο διεθνή άσο, Γκάρι Νέβιλ, η οποία οδήγησε στο να βάλουν στοίχημα 5.000 λίρες για το ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πιο ψηλά στο τέλος του πρωταθλήματος, μια άλλη διασημότητα του παγκόσμιου αθλητισμού αναγκάστηκε να πληρώσει το στοίχημα που είχε βάλει πριν το ματς και μάλιστα με... άκρως οδυνηρό τρόπο.

Και οι… διεθνείς παρενέργειες από την «τριάρα» που έριξε η Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλά κρατούν!

Μετά την κόντρα που ξέσπασε στο «twitter» ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν, και τον παλαίμαχο διεθνή άσο, Γκάρι Νέβιλ, η οποία οδήγησε στο να βάλουν στοίχημα 5.000 λίρες για το ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πιο ψηλά στο τέλος του πρωταθλήματος, μια άλλη διασημότητα του παγκόσμιου αθλητισμού αναγκάστηκε να πληρώσει το στοίχημα που είχε βάλει πριν το ματς και μάλιστα με… άκρως οδυνηρό τρόπο.

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι δηλωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ και πριν τον αγώνα έβαζε στοίχημα πως η ομάδα του θα νικήσει μέσα στο «Εμιρέιτς». Μια φίλη του, η Πάτι Λόπεζ, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, όμως αυτό που πρότεινε στον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου δεν ήταν χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σκληρό… Όποιος χάσει, να φορέσει τη φανέλα της αντίπαλης ομάδας.

Ο Μπολτ το δέχθηκε, η ομάδα του έχασε με 3-0 κι έτσι αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Άρσεναλ και να ποστάρει τη φωτογραφία στο «twitter», γράφοντας από κάτω: «Συγγνώμη παιδιά, αλλά τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024