Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θετικό δείγμα ντόπινγκ της Πηγής Δεβετζή από το 2007

Θετικό δείγμα ντόπινγκ της Πηγής Δεβετζή από το 2007

«Βόμβα» στον ελληνικό αθλητισμό. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι η IAAF ενημέρωσε το ΔΣ της ομοσπονδίας για θετικό δείγμα της Χρυσοπηγής Δεβετζή που ελήφθη το 2007. Η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας, η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο παγκόσμιο της Οσάκα το 2007. Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες προς την πρώην αθλήτρια.

«Βόμβα» στον ελληνικό αθλητισμό. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι η IAAF ενημέρωσε το ΔΣ της ομοσπονδίας για θετικό δείγμα της Χρυσοπηγής Δεβετζή που ελήφθη το 2007.

Η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας, η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο παγκόσμιο της Οσάκα το 2007.

Τον Δεκέμβριο του 2010 η IAAF είχε τιμωρήσει με διετή αποκλεισμό την Δεβετζή επειδή δεν είχε δώσει δείγμα σε αιφνίδιο έλεγχο που έγινε στις 23 Μαΐου 2009.

Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες προς την πρώην αθλήτρια.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από σχετική ενημέρωση της IAAF το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας για την Χρυσοπηγή Δεβετζή.

Η IAAF ενημέρωσε το ΣΕΓΑΣ πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2007. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομοσπονδία θα προχωρήσει στις νόμιμες από τους κανονισμούς διαδικασίες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024