Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή του ΣΕΓΑΣ στον πρωθυπουργό για «ενίσχυση» εν όψει Ρίο

Επιστολή του ΣΕΓΑΣ στον πρωθυπουργό για «ενίσχυση» εν όψει Ρίο

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στρέφεται ο ΣΕΓΑΣ για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας και για το λόγο αυτό του απέστειλε επιστολή, στην οποία του παραθέτει όλα τα ανοικτά ζητήματα για την ομοσπονδία. Μάλιστα, η χρονιά αυτή κρίνεται ως καθοριστική, αφού ολοκληρώνεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στρέφεται ο ΣΕΓΑΣ για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας και για το λόγο αυτό του απέστειλε επιστολή, στην οποία του παραθέτει όλα τα ανοικτά ζητήματα για την ομοσπονδία.

«Η επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό γίνεται στην αρχή μιας δύσκολης και απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται, ουσιαστικά, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με στόχο στην εξεύρεση λύσεων για τα πολλά και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον στίβο» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Και προσθέτει: «Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ζήτημα της χρηματοδότησης και ειδικά για την φετινή ολυμπιακή χρονιά, στo ζήτημα των υποδομών με αναφορά σε επτά στάδια εστιάζοντας ιδιαίτερα στο Καυτανζόγλειο και στο κλειστό στάδιο της Παιανίας».

Στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό γίνεται επίσης λόγος για θεσμικές αλλαγές στον αθλητισμό (κίνητρα, μάθημα φυσικής αγωγής στα σχολεία κ.α.), ενώ η Ομοσπονδία ζητά συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024