Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φετινό ρεκόρ από τον Φιλιππίδη, «δυνατή» και η Κυριακοπούλου

Φετινό ρεκόρ από τον Φιλιππίδη, «δυνατή» και η Κυριακοπούλου

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης, στο μίτινγκ του Ρουέν. Ο Ελληνας πρωταθλητής βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ δύο φορές, με αποκορύφωμα το 5,77 μέτρα. Στη συνέχεια απέτυχε στα 5,84 μ., ύψος στο οποίο έδειξε πως σύντομα θα περάσει. Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο της Νικόλ Κυριακοπούλου στη νέα σεζόν. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο, ξεπέρασε τα 4,71 μ. και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης, στο μίτινγκ του Ρουέν. Ο Ελληνας πρωταθλητής βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ δύο φορές, με αποκορύφωμα το 5,77 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα, στη συνέχεια απέτυχε στα 5,84 μ., ύψος στο οποίο έδειξε πως σύντομα θα περάσει.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Ραφαέλ Χολζντέπε με 5,84 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 5,91 μ. και τρίτος ο Κέβιν Μενάλντο με 5,77 μ., όπως και ο Φιλιππίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 ταξίδεψε στο Ρουέν με 5,67 μ., από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην Ορλεάνη.

Τόσο ο Ρενό Λαβιλενί, όσο και ο Σον Μπαρμπέρ έμειναν στα 5,70 μέτρα. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 3 Φεβρουαρίου στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο της Νικόλ Κυριακοπούλου στη νέα σεζόν. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο ξεκίνησε τη χρονιά στο Ρουέν εκεί όπου ξεπέρασε τα 4,71 μ. και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η 30χρονη στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 4,82 μ., ύψος που δεν κατάφερε να υπερβεί. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη αναμένεται και αυτή τη σεζόν να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 6 Φεβρουαρίου στο Μοντεβίλ. Το 4,71 μ. είναι η δεύτερη επίδοση στον κόσμο. Το ίδιο ύψος έχουν σημειώσει ακόμη η Κατερίνα Στεφανίδη και οι Αμερικανίδες Ντένι Πέιν, Σάντι Μόρις και Μέρι Σάξερ. Την δεύτερη θέση στον αγώνα του Ρουέν κατέλαβε η Μπούχερ με 4,48 μ. και τρίτη ήταν η Μούρτο με 4,38 μέτρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024