Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ισινμπάγεβα χάνει τη σεζόν του κλειστού λόγω τραυματισμού

Η Ισινμπάγεβα χάνει τη σεζόν του κλειστού λόγω τραυματισμού

Η Γελένα Ισινμπάγεβα θα χάσει τη σεζόν του κλειστού λόγω μυϊκού τραυματισμού, δήλωσε ο προπονητής της Εβγκένι Τροφίμοφ. «Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί έναν πελματιαίο τραυματισμό ο οποίος θα της στερήσει τη συμμετοχή σε όλη την περίοδο του κλειστού. Έκανε τζόκινγκ όταν ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο πόδι, αλλά παραμένω αισιόδοξος για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, 5-21 Αυγούστου», είπε ο Τροφίμοφ.

Η Γελένα Ισινμπάγεβα θα χάσει τη σεζόν του κλειστού λόγω μυϊκού τραυματισμού, δήλωσε ο προπονητής της Εβγκένι Τροφίμοφ.

«Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί έναν πελματιαίο τραυματισμό ο οποίος θα της στερήσει τη συμμετοχή σε όλη την περίοδο του κλειστού.

Έκανε τζόκινγκ όταν ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο πόδι, αλλά παραμένω αισιόδοξος για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, 5-21 Αυγούστου», είπε ο Τροφίμοφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το 2013 είχε υποστεί έναν παρόμοιο τραυματισμό, όμως μετά από θεραπεία στο Μόναχο, κατάφερε να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο στη Μόσχα. Αμέσως μετά ο Ρωσίδα άλτρια πήρε ένα διάλειμμα για να γεννήσει τη κόρη της Εύα και πλέον θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχοντας κερδίσει τα… πάντα στην καριέρα της.

Η συμμετοχή της στο Ρίο πάντως εξαρτάται από την IAAF, η οποία έχει τιμωρήσει με αποκλεισμό την ομοσπονδία στίβου της χώρας από τις διεθνείς διοργανώσεις μετά τις αποκαλύψεις για οργανωμένο ντόπινγκ στη Ρωσία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024