Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στέφθηκε πρωταθλήτρια στα Ζαγοροχώρια η Τζιατζιά

Στέφθηκε πρωταθλήτρια στα Ζαγοροχώρια η Τζιατζιά

Εκπλήξεις αλλά κι έντονες συγκινήσεις για τους φίλους τους ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο επιφύλασσε o 5ος σταθμός του πρωταθλήματος «Skyrunner Series 2016 by Salomon» στα γραφικά Ζαγοροχώρια και το 6ο «The North Face Zagori Mountain Running». Η Γλυκερία Τζιατζιά ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της διοργάνωσης καθώς και μαθηματικά πλέον στέφθηκε Πρωταθλήτρια Skyrunner Series 2016!

Εκπλήξεις αλλά κι έντονες συγκινήσεις για τους φίλους τους ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο επιφύλασσε o 5ος σταθμός του πρωταθλήματος «Skyrunner Series 2016 by Salomon» στα γραφικά Ζαγοροχώρια και το 6ο «The North Face Zagori Mountain Running».

Η Γλυκερία Τζιατζιά ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της διοργάνωσης καθώς και μαθηματικά πλέον στέφθηκε Πρωταθλήτρια Skyrunner Series 2016!

Η Γλυκερία, όχι μόνο τερμάτισε πρώτη στην διαδρομή των 42 χιλιομέτρων αλλά κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βάθρου στη γενική κατάταξη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Πρώτος αναδείχτηκε ο Jancek Bokoc, δεύτερος ο Νίκος Καλοφύρης και τρίτη η Τζιατζιά, ενώ η Δήμητρα Μπίκα που διεκδικούσε τον τίτλο, δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη στην διαδρομή των 80 χιλιομέτρων ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο στους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος αγώνας των 80km TeRA είχε ρεκόρ διαδρομής όχι μόνο στη γενική κατηγορία αλλά και στην κατηγορία των γυναικών. Στη γενική κατηγορία ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Χάρης Καλαμπούκας (2ος) και Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (3ος). Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτη τερμάτισε η Katarzina Cekoska, δεύτερη η Δήμητρα Μπίκα και 3η η Σοφία Καλογήρου.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τους φίλους του ορεινού τρεξίματος και της σειράς «Skyrunner Series 2016 by Salomon», είναι προγραμματισμένο για τις 17-18/09 στην Οίτη, όπου θα διεξαχθεί το «Hercules Marathon».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024