Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της ΕΑΠ στον Κόβατς, στάσιμο το θέμα του Κουρνέτα

Πρόταση της ΕΑΠ στον Κόβατς, στάσιμο το θέμα του Κουρνέτα

Με αργούς ρυθμούς προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΕΑΠ με τους Πατρινούς να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μιχάλη Κόβατς για επέκταση συμβολαίου. Από κει και πέρα, στάσιμο παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Βασίλη Κουρνέτα, με τη συμφωνία να... κολλάει στο οικονομικό. Λάτιν διαγώνιος και ακραίος.

Με αργούς ρυθμούς προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΕΑΠ, όπως και σε όλες άλλωστε τις ομάδες της Α1, με τους Πατρινούς να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μιχάλη Κόβατς για επέκταση συμβολαίου. Ο έμπειρος κεντρικός ήταν από τους λίγους παίκτες της ΕΑΠ, που στο τέλος της περυσινής περιόδου, έδειξαν θετικά δείγματα και έτσι παρά την επιλογή να φύγουν όλοι σχεδόν οι παίκτες τη νέα σεζόν, η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει τον Κόβατς.

Πρόταση στον Κόβατς

Η πρόταση βέβαια που του έχει γίνει, κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο του μειωμένου μπάτζετ, ο 39χρονος ωστόσο κεντρικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Πάτρα, χωρίς όμως οι δυο πλευρές να έχουν ακόμα συμφωνήσει. Οπως όλα δείχνουν πάντως, ο Κόβατς θα συνεχίσει παίζει στην ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου και τη νέα χρονιά.

Κολλάει… του Κουρνέτα

Από κει και πέρα, στάσιμο παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Βασίλη Κουρνέτα, με τη συμφωνία να… κολλάει στο οικονομικό. Ο έμπειρος πασαδόρος έχει εκφράσει τη θέλησή του να παίξει στην ΕΑΠ, δεν είναι διατεθειμένος ωστόσο να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Τόσο ο Κουρνέτας, όσο και η διοίκηση των πατρινών, φαίνονται να επιθυμούν τη συνεργασία και έτσι το ποσό των 10-15 χιλιάδων ευρώ που χωρίζει τις δύο πλευρές μάλλον δεν θα σταθεί εμπόδιο στην τελικά συμφωνία.

Λάτιν διαγώνιος και ακραίος

Αναφορικά με τις άλλες θέσεις, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Χριστόπουλος κοιτάει… προς τη λατινική Αμερική για ακραίο και διαγώνιο. Τα ονόματα αρκετών Αργεντινών και βραζιλιάνων έχουν… πέσει στο τραπέζι, ωστόσο εάν δεν κλείσει πρώτα πασαδόρος στην ομάδα, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ο περαιτέρω σχεδιασμός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024