Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενίσχυση του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο ακραίο Σάκι

Ενίσχυση του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο ακραίο Σάκι

Το σίριαλ της μεταγραφής του Μαρσέλο Σάκι είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τρίτη οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ακραίο, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Το συμβόλαιό του πρώην παίκτη του ΑΟ Κηφισιάς θα έχει ισχύ έως τη λήξη της περιόδου.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Μαρσέλο Σάκι είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τρίτη οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ακραίο, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις.

Αρχικά, η συγκεκριμένη περίπτωση είχε εγκαταλειφθεί από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

Παρόλα αυτά, την Τρίτη, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον γενικό αρχηγό του Ερασιτέχνη, Νίκο Πλυτά, ο Σάκι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν, ο έμπειρος ακραίος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στέλιου Καζάζη με την επιστροφή της αποστολής από την Μόσχα.

Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ έως τη λήξη της περιόδου κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το «τριφύλλι» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σάκι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Κηφισιάς και, μάλιστα, στις 29 Δεκεμβρίου είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους «πράσινους» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024