Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η υπεράριθμη Μίκρα... ανέβαλε τον τελικό με παρέμβαση Μπιτσαξή

Η υπεράριθμη Μίκρα… ανέβαλε τον τελικό με παρέμβαση Μπιτσαξή

Οι συνθήκες στο γήπεδο της Μίκρας και οι ασφυκτικά γεμάτες κερκίδες, που εγκυνομούν κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών και των διαγωνιζομένων ομάδων, είναι ο λόγος που ο διαιτητής της αναμέτρησης του σημερινού πέμπτου τελικού στο πρωτάθλημα βόλεϊ, κ. Καραμπέτσος, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα στη Θεσσαλονίκη! Αρκετή ένταση και εκνευρισμός προκλήθηκαν από την αναβολή σε παίκτες και προπονητές. Ανακοίνωση της ΕΣΑΠ και παρέμβαση Μπιτσαξή.

Οι συνθήκες στο γήπεδο της Μίκρας και οι ασφυκτικά γεμάτες κερκίδες, που εγκυνομούν κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών και των διαγωνιζομένων ομάδων, είναι ο λόγος που ο διαιτητής της αναμέτρησης του σημερινού πέμπτου τελικού στο πρωτάθλημα βόλεϊ, κ. Καραμπέτσος, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα στη Θεσσαλονίκη!

Ο κ. Καραμπέτσος είχε ζητήσει αρκετή ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη την απομάκρυνση των υπεράριθμων φιλάθλων (κατά 40%) και όπως διαπίστωσε ο ίδιος 50 λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης του τελικού, οι οπαδοί είχαν αυξηθεί κατά 20%.

«Με αυτές τις συνθήκες εγώ το παιχνίδι δεν το κάνω» είπε, αποχωρώντας στα αποδυτήρια και δίνοντας το έναυσμα της αποχώρησης και των ομάδων που στο μεταξύ είχαν πατήσει το ταραφλέξ για την προθέρμανσή τους.

Αρκετή ένταση και εκνευρισμός προκλήθηκαν από την αναβολή του 5ου και τελευταίου τελικού του πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, άφησε αιχμές, ενώ ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο τεχνικός του Φοίνικα, Νίκος Νεόφυτος. «Οι διακοπές και όσα ακούγονται γίνονται για άλλους λόγους», ήταν το σχόλιο του κ. Δρίκου. O Θόδωρος Μποζίδης, όταν ανακοινώθηκε η οριστική αναβολή του αγώνα σημείωσε πως αυτό του συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του: «Πάνω από 20 χρόνια παίζω βόλεϊ αλλά για πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Κι εμείς ευθυνόμαστε. Είναι μία γιορτή και πρέπει να γίνει ο αγώνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα, το οποίο έχει πρόβλημα ούτως ή άλλως. Έκανα δύο φορές προθέρμανση», δήλωσε ο παίκτης του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας του αγώνα Ηρακλή – Φοίνικα Σύρου, που συγκλήθηκε σύμφωνα με την Προκήρυξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και στην οποία μετείχαν οι διαιτητές του αγώνα, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε:

-Η αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Ηρακλή – Φοίνικα για λόγους ανωτέρας βίας.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη της ΕΣΑΠ, των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και της Αστυνομίας για τον ορισμό της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του 5ου τελικού της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό, υπήρξε παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί άμεσα τις ενέργειες της ΕΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η σύσκεψη που βρίσκεται υπό εξέλιξη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024