Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να ζήσω την ατμόσφαιρα στον ΠΑΟ», δήλωσε ο Αμορόζο

«Να ζήσω την ατμόσφαιρα στον ΠΑΟ», δήλωσε ο Αμορόζο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο 24χρονος Καναδός –με ιρλανδικό διαβατήριο- κεντρικός, Μίκαελ Αμορόσο. Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού αναμένεται να ενισχύσει την νέα αγωνιστική σεζόν το «πράσινο» μπλοκ και σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο 24χρονος Καναδός -με ιρλανδικό διαβατήριο- κεντρικός, Μίκαελ Αμορόσο. Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού αναμένεται να ενισχύσει την νέα αγωνιστική σεζόν το «πράσινο» μπλοκ και σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα.

Μάλιστα, μιλώντας στο paovolleyball.gr σημείωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά, στόχος είναι να γινόμαστε όλο και πιο καλοί και να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟ έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά που θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα αυτή».

Την περυσινή σεζόν, ο Αμορόσο αγωνίστηκε στη Σουηδία με τη φανέλα της Οκερλιούγκα και ήταν ο έκτος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, ενώ ήταν πρώτος στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024