Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεώνης διάδοχος του Στέλιου Καζάζη στον ΠΑΟΚ

Ο Λεώνης διάδοχος του Στέλιου Καζάζη στον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Στέλιος Καζάζης. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, η οποία λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ως αντικαταστάτη του...

Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Στέλιος Καζάζης. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, η οποία λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ως αντικαταστάτη του…

Η ανακοίνωση για τον Στ. Καζάζη:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Καζάζης υπέβαλλε πριν από λίγο στη διοίκηση του τμήματος την παραίτηση του. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρά και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου να τον μεταπείσει, για να συνεχίσουν μαζί το πλάνο που είχαν χαράξει από την αρχή της χρονιάς, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου παρουσία του Στέλιου Καζάζη ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού και από σήμερα η διοίκηση ξεκινά την αναζήτηση του αντικατάσταση του. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εύχεται στον Στέλιο Καζάζη καλή τύχη σε ότι και αν κάνει».

Η ανακοίνωση για τον Λεώνη:

«Tο ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Αλέκο Λεώνη. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena , όπου η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα τον παρουσιάσει στους παίκτες. Διοίκηση και προπονητής τα βρήκαν σε όλα και αύριο μετά και την παρουσίαση θα υπάρξουν δηλώσεις για την υλοποίηση του κοινού πλάνου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024