Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμβιβασμός ΠΑΟ - Ντονά και τέλος στη δικαστική διαμάχη

Συμβιβασμός ΠΑΟ – Ντονά και τέλος στη δικαστική διαμάχη

Αίσιο τέλος είχε τη διαμάχη μεταξύ του ΤΑΑ Παναθηναϊκού και του Στάθη Ντονά αφού οι δύο πλευρές τα «βρήκαν» με τον διακανονισμό. Η συμβιβαστική λύση που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για την σταδιακή εξόφληση του αθλητή, βρήκε σύμφωνες τις δύο πλευρές. Έτσι ο Στάθης Ντονάς παραιτήθηκε από κάθε άλλη απαίτηση και ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει κανονικά τις μεταγραφές του και να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα όδευε προς την Α2!

Αίσιο τέλος είχε τη διαμάχη μεταξύ του ΤΑΑ Παναθηναϊκού και του Στάθη Ντονά αφού οι δύο πλευρές τα «βρήκαν» με τον διακανονισμό. Η συμβιβαστική λύση που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για την σταδιακή εξόφληση του αθλητή, βρήκε σύμφωνες τις δύο πλευρές.

Έτσι ο Στάθης Ντονάς παραιτήθηκε από κάθε άλλη απαίτηση και ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει κανονικά τις μεταγραφές του και να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα όδευε προς την Α2!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Αίσιο τέλος είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του πετοσφαιριστή Στάθη Ντονά καθώς η πλευρά του αθλητή δέχτηκε επί της έδρας τον διακανονισμό που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ και τον Παναθηναϊκό για σταδιακή εξόφληση του.

Κατόπιν αυτών η πλευρά του αθλητή παραιτήθηκε από κάθε περαιτέρω απαίτηση του σε βάρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Βάσει σχετικού πρακτικού που συντάχθηκε και υπογράφηκε απ΄ όλες τους εμπλεκόμενους και τον αθλητικό δικαστή (κοινοποιήθηκε ήδη και στην ΕΣΑΠ) ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μπορεί πλέον να κάνει ελεύθερα μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και να προχωρήσει κανονικά την πορεία αδειοδότησης όπως και τα υπόλοιπα Τ.Α.Α. της Volleyleague OΠΑΠ. Στην εκδίκαση παρέστη και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς και ο εκπρόσωπος του αθηναϊκού συλλογου στην ΕΣΑΠ Δημήτρης Κάσσαρης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024