Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι ΑΕΚ - Κηφισιά, και δοκιμασία Ολυμπιακού στη Μίκρα

Ντέρμπι ΑΕΚ – Κηφισιά, και δοκιμασία Ολυμπιακού στη Μίκρα

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στη Μίκρα από τον Άρη, που θα παίξει το δεύτερο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι του. Στη Γλυφάδα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κηφισιά στο αθηναϊκό ντέρμπι. Με όπλο την παράδοση η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Χαλκιοπούλειο». Τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου θα δώσει ο Φοίνικας Σύρου με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ.

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στη Μίκρα από τον Άρη, που θα παίξει το δεύτερο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι του. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά θα ενισχυθούν με τον Αμερικανό κεντρικό Κόνορ Ντόκερτι, ενώ ο Ολυμπιακός από άνετη νίκη επί του Παμβοχαϊκού.

Στη Γλυφάδα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κηφισιά στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την Ένωση να προέρχεται από τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα των βορείων προαστίων από την ήττα στην Ορεστιάδα, ενώ θα παίξει για δεύτερο στη σειρά εκτός έδρας αγώνα. «Κεντρικά» πρόσωπα της αναμέτρησης θα είναι οι ακραίοι των φιλοξενούμενων Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Γιάννης Μαντέκας, που θα τεθούν αντιμέτωποι της πρώην ομάδας τους.

Με όπλο την παράδοση η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Χαλκιοπούλειο», έχοντας χάσει στην πρεμιέρα από τον Εθνικό κι ενώ ο «Δικέφαλος» προέρχεται από τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου, με πρόσωπο του αγώνα τον Αμερικανό πασαδόρο των γηπεδούχων Ρίλεϊ Μακίμπιν, ο οποίος ενίσχυσε πέρυσι τη μακεδονική ομάδα.

Τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου θα δώσει ο Φοίνικας Σύρου με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ στο ανακαινισμένο γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ο Φοίνικας ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και η ΜΕΝΤ έχασε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΕΔΡΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

Μίκρα/Θεσσαλονίκη 19:00 Άρης-Ολυμπιακός
«Χαλκιοπούλειο»/Λαμία 19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
«Δ.Βικέλας»/Σύρος 19:00 Φοίνικας Σύρου-ΜΕΝΤ
«Μάκης Λιούγκας»/Γλυφάδα 19:30 ΑΕΚ-Α.Ο Κηφισιάς (Novasports)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

«Γ.Τριαντάφυλλος»/Βόχα 19:00 Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Πανελλήνιος/Κυψέλη 19:00 Παναθηναϊκος-Ορεστιάδα (Novasports)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘ.

Εθνικός Αλεξ/πολης 3-0 3
Ολυμπιακός 3-0 3
ΑΕΚ 3-0 3
ΠΑΟΚ 3-1 3
Παναθηναϊκός 3-2 2
Ορεστιάδα 3-2 2
Α.Ο. Κηφισιάς 2-3 1
ΜΕΝΤ 2-3 1
Φοίνικας Σύρου 1-3 0
Άρης 0-3 0
Παμβοχαϊκός 0-3 0
Λαμία 0-3 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024