Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Καλμαζίδη

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Καλμαζίδη

Την επιστροφή στον πάγκο της ομάδας, ως το τέλος της φετινής σεζόν, του Γιάννη Καλμαζίδη, γνωστοποίησε επίσημα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει εκ νέου τον "Δικέφαλο", με την οποίο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά επιλέχθηκε το καλοκαίρι, από τους ιθύνοντες του τμήματος, να μη συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Ο Καλμαζίδης αντικαθιστά τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, το "διαζύγιο" με τον οποίο προέκυψε μετα την τελευταία ήττα των "ασπρόμαυρων", τη δεύτερη στη Volleyleague, από τον Φοίνικα Σύρου.

Την επιστροφή στον πάγκο της ομάδας, ως το τέλος της φετινής σεζόν, του Γιάννη Καλμαζίδη, γνωστοποίησε επίσημα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει εκ νέου τον «Δικέφαλο», με την οποίο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά επιλέχθηκε το καλοκαίρι, από τους ιθύνοντες του τμήματος, να μη συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.

Ο Καλμαζίδης αντικαθιστά τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, το «διαζύγιο» με τον οποίο προέκυψε μετα την τελευταία ήττα των «ασπρόμαυρων», τη δεύτερη στη Volleyleague, από τον Φοίνικα Σύρου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλονικείς αναφέρεται: «Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ».

Συνεργάτης του κ.Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Ορεστιάδα την Πέμπτη 10/12 και ώρα 17:00».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024