Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πιάτσα προς εθνική Κατάρ, ο Ολυμπιακός ψάχνει τον διάδοχο

Ο Πιάτσα προς εθνική Κατάρ, ο Ολυμπιακός ψάχνει τον διάδοχο

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ρομπέρτο Πιάτσα είχε δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η απώλεια, όμως, του πρωταθλήματος, αν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και τον τίτλο του φαβορί, φαίνεται πως… διαφοροποιούν τα δεδομένα. Όπως έγινε γνωστό, ο ο Ιταλός αναχωρεί σε λίγες μέρες για την πατρίδα του και στη συνέχεια για το Κατάρ, όπου έχει ήδη δεχτεί πρόταση πλήρους απασχόλησης στην εθνική ομάδα.

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ρομπέρτο Πιάτσα είχε δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η απώλεια, όμως, του πρωταθλήματος, αν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και τον τίτλο του φαβορί, φαίνεται πως… διαφοροποιούν τα δεδομένα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ο Ιταλός αναχωρεί σε λίγες μέρες για την πατρίδα του και στη συνέχεια για το Κατάρ, όπου έχει ήδη δεχτεί πρόταση πλήρους απασχόλησης στην εθνική ομάδα.

Ο ίδιος προτιμάει να μείνει και στον Ολυμπιακό, όμως, στο Λιμάνι, ήδη εξετάζουν περιπτώσεις άλλων ξένων προπονητών, καθώς λίγο η παράλληλη εργασία (στο Κατάρ) και πολύ περισσότερο το… φίνις της σεζόν, άφησαν πικρή γεύση.

Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν έχει παράπονο από την εργατικότητα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος καθιέρωσε τις διπλές προπονήσεις και βάσει ρόστερ, ο Ολυμπιακός έπαιξε την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα.

Αντίθετα, του «χρεώνονται» οι επιλογές των ξένων που δεν… τράβηξαν στους κρίσιμους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

Αν και ο Πιάτσα έχει ομολογήσει πως δεν έχει πρόταση από ιταλική ομάδα, αλλά περιμένει κάτι από Ρωσία ή Πολωνία, το σίγουρο είναι πως θα επέλεγε να παραμείνει και του χρόνου στο Ρέντη, εάν του επιτραπεί η παράλληλη εργασία στην εθνική Κατάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην πρόσληψη νέου προπονητή ακόμη και εντός του Μαΐου, προκειμένου να «τρέξει» άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024