Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το οριστικό «αντίο» του Κουρνέτα και η επιστροφή του Γκόμεζ

Το οριστικό «αντίο» του Κουρνέτα και η επιστροφή του Γκόμεζ

Οριστικά σταματάει το βόλεϊ ο Βασίλης Κουρνέτας, καθώς μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο βετεράνος πασαδόρος ανακοίνωσε την απόφασή του στον πρόεδρο του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο. Στα 38 χρόνια του, ο αρχηγός της ομάδας κατέκτησε συνολικά εννιά πρωταθλήματα Ελλάδας στην καριέρα του, ενώ τελικά δεν τον κράτησε στην ενεργό δράση ούτε η επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ.

Οριστικά σταματάει το βόλεϊ ο Βασίλης Κουρνέτας, καθώς μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο βετεράνος πασαδόρος ανακοίνωσε την απόφασή του στον πρόεδρο του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο.

Στα 38 χρόνια του, ο αρχηγός της ομάδας κατέκτησε συνολικά εννιά πρωταθλήματα Ελλάδας στην καριέρα του, ενώ τελικά δεν τον κράτησε στην ενεργό δράση ούτε η επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ. Λίγες ώρες πριν, ο Έλληνας άσος είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου σε τηλεοπτική εκπομπή πως… η επιστροφή του Βενεζουελάνου στον ΠΑΟΚ μπορεί και να αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο για να επανεξετάσει την αποχώρησή του από τα γήπεδα.

Ο Γκόμεζ πάντως επιστρέφει οριστικά στον «Δικέφαλο» και μάλιστα με συμβόλαιο διετίας κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Αντώνης Τσαλόπουλος, με δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Παράλληλα, εντός των ημερών θα υπάρξει η πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Καλμαζίδη για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024