Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκουλινέλι «πάτησε» Αθήνα και... έθεσε τους στόχους του Ολυμπιακού

Ο Γκουλινέλι «πάτησε» Αθήνα και… έθεσε τους στόχους του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης τόσο ο Φλάβιο Γκουλινέλι όσο και ο συνεργάτης του, Ράντοβαν Γκάσιτς. Στις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός του Ολυμπιακού, στον οποίο επιστρέφει για δεύτερη φορά, ο Γκουλινέλι υπογράμμισε πως «ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και ο λόγος που με κάλεσε ο Ολυμπιακός είναι ο ίδιος. Θέλουμε να κερδίσουμε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουμε μέρος».

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης τόσο ο Φλάβιο Γκουλινέλι όσο και ο συνεργάτης του, Ράντοβαν Γκάσιτς.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός του Ολυμπιακού, στον οποίο επιστρέφει για δεύτερη φορά, ο Γκουλινέλι υπογράμμισε πως «ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια.

Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και ο λόγος που με κάλεσε ο Ολυμπιακός είναι ο ίδιος. Θέλουμε να κερδίσουμε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουμε μέρος».

Όσο για το ρόστερ; «Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με το χτίσιμο της ομάδας μέχρι στιγμής.

Κάθε παίκτης θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι στην κατάσταση που θέλουμε για να πετύχει τους στόχους που έχουμε μπροστά μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν. Δεν θα τους υποσχεθώ κάτι απλά θα τους πω ότι η… ιδέα της ομάδας και ο τρόπος που θα αγωνίζεται θα τους ικανοποιήσει».

Την Πέμπτη έρχεται ο Αγκάμεζ

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/6, 16:50) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Κολομβιανός διεθνής διαγώνιος έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας και θα συναντηθεί με το νέο προπονητή του, Φλάβιο Γκουλινέλι. Τις επόμενες ημέρες ο Κολομβιανός άσσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024