Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παντακίδης

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παντακίδης

Στον ΠΑΟΚ παραμένει ο Γιάννης Παντακίδης. Ο 31χρονος κεντρικός, τις υπηρεσίες του οποίου στερήθηκε την περασμένη περίοδο η ομάδα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (σ.σ. μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «Δικέφαλο του Βορρά» για ένα ακόμη χρόνο. Γίνεται, έτσι, το παλαιότερο κομμάτι του δυναμικού των «ασπρόμαυρων», μετρώντας 10 χρόνια συνεργασίας μαζί τους (σ.σ. αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2006-2007 και έλειψε από τις τάξεις του μόνο τη σεζόν 2011-2012, όταν και αγωνίστηκε στη Λαμία).

Στον ΠΑΟΚ παραμένει ο Γιάννης Παντακίδης. Ο 31χρονος κεντρικός, τις υπηρεσίες του οποίου στερήθηκε την περασμένη περίοδο η ομάδα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (σ.σ. μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «Δικέφαλο του Βορρά» για ένα ακόμη χρόνο.

Γίνεται, έτσι, το παλαιότερο κομμάτι του δυναμικού των «ασπρόμαυρων», μετρώντας 10 χρόνια συνεργασίας μαζί τους (σ.σ. αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2006-2007 και έλειψε από τις τάξεις του μόνο τη σεζόν 2011-2012, όταν και αγωνίστηκε στη Λαμία).

«Είναι το καλύτερο για έναν αθλητή να φοράει μια τόσο βαριά φανέλα, όπως είναι αυτή του ΠΑΟΚ. Νιώθω πολύ όμορφα, γιατί εδώ και 10 χρόνια, αγωνίζομαι στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί», δήλωσε, για τη συμφωνία του με το σύλλογο, ο Παντακίδης

Πρόσθεσε, λέγοντας για την επαφή που είχε με τους ιθύνοντες του ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Πίστευα ότι όλα θα πάνε, καλά γιατί ήθελα να μείνω στην ομάδα. Είναι νωρίς να πούμε κάτι, οι στόχοι θα μπουν από τη διοίκηση.

Προσωπικός μου στόχος είναι να κρατήσω την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, όσο πιο ψηλά μπορούμε. Οι φίλαθλοι πιστεύω πως έχουν καταλάβει ότι γίνεται κάτι καλό στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ήταν και είναι δίπλα μας, ελπίζω και στη νέα αγωνιστική χρονιά να μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλή πορεία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024