Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Αμαράλ Ντάντε

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Αμαράλ Ντάντε

Ο Αμαράλ Ντάντε όχι μόνο «πάτησε» Θεσσαλονίκη, αλλά παρουσιάστηκε από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα όχι μόνο για να επαναλάβει η νέα ομάδα του τις επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών, αλλά και να «ξεσηκώσει» τον κόσμο της ομάδας με θέαμα υψηλού επιπέδου. Ο διεθνής Βραζιλιάνος σταρ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena παρουσία του προέδρου Α. Τσαλόπουλου και του προπονητή της ομάδας Γ. Καλμαζίδη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Ο Αμαράλ Ντάντε όχι μόνο «πάτησε» Θεσσαλονίκη, αλλά παρουσιάστηκε από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα όχι μόνο για να επαναλάβει η νέα ομάδα του τις επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών, αλλά και να «ξεσηκώσει» τον κόσμο της ομάδας με θέαμα υψηλού επιπέδου.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος σταρ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena παρουσία του προέδρου Α. Τσαλόπουλου και του προπονητή της ομάδας Γ. Καλμαζίδη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Ο Ντάντε στις πρώτες του δηλώσεις καλησπέρισε στα ελληνικά τους εκπροσώπους του τύπου και δήλωσε:

«Καλησπέρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι ιδιαίτερα τιμή που έγινα μέλος μιας καλά δομημένης ομάδας. Δεν έχει μόνο έξι βασικούς καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στην εξέλιξη της ομάδας».

Όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας ο Βραζιλιάνος ακραίος, είπε: «Θα δώσω Το μέγιστο του εαυτού μου για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με αυτή τους την κίνηση. Θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ μπορώ για να τους δώσω χαρά».

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ:
«Η δομή της ομάδας, οι παίκτες που διαθέτει, αλλά και ο κόσμος της. Αλλά και το γεγονός ότι έπαιζε εδώ ο Γκόμεζ, πράγμα σημαντικό για μένα. Συζητήσαμε μαζί και αποφάσισα να έρθω».

Σχετικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα δήλωσε:
«Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Ένας παίκτης ποτέ δε γίνεται πρωταθλητής μόνος του. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα το δούμε».



Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του «Μέσι» του βόλεϊ:
«Τεράστια τιμή να παραδέχεται κάτι τέτοιο ο κόουτς για μένα. Αλλά θα προτιμούσα να με αποκαλεί Νεϊμάρ (γέλια)».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη; Ο Ντάντε απάντησε:
«Θέλει ιδιαίτερη δύναμη για να κερδίσει τίτλους μια ομάδα στην Ευρώπη. Έχουμε σίγουρα μια ανοδική πορεία σαν ομάδα, αλλά και δύσκολους αγώνες να δώσουμε απέναντι σε καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε όμως όλοι για να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο. Κύριος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το αν έχει εικόνα από τα δύο τελευταία πρωταθλήματα που κέρδισε ο ΠΑΟΚ:
«Φυσικά και είδα μέσα από το Ίντερνετ βίντεο της ομάδας. Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο της ομάδας. Στη Βραζιλία πολλοί έχουν δει βίντεο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί 10.000 κόσμος τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει μπροστά σε τέτοιο κοινό».

Τσαλόπουλος: «Το όνειρο πραγματικότητα»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Α. Τσαλόπουλος τόνισε: «Άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πέρσι με έναν εξίσου μεγάλο αθλητή τον Ντέιβιντ Λι, φέτος τον Ντάντε Αμαράλ που μαζί με τους άλλους αστέρες που έχει η ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον άνθρωπο θρύλο. Τον Μέσι του αθλήματος, όπως είπε κ ο Γ. Καλμαζίδης για να με πείσει. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ότι ήταν να κάνει το έκανε.

Τώρα είναι όλα στα χέρια του προπονητή. Καλωσορίζω τον Ντάντε και του εύχομαι πάνω από όλα υγεία γιατί μας έχει πληγώσει τελευταία πολύ και να ζήσει όλα αυτά που έχουμε ζήσει τις τελευταίες δύο χρονιές μαζί μας. Ευχαριστώ τους 1020 φιλάθλους που μας στήριξαν. Να βάλουμε στόχο τα 1500. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σπάει ρεκόρ».

Καλμαζίδης: «Και φέτος ψηλοί οι στόχοι μας»

Ενώ ο Γ. Καλμαζίδης πρόσθεσε: «Όπως είπε και ο πρόεδρος προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μεγάλους αθλητές. Και φέτος είναι οι στόχοι μας υψηλοί. Έγινε μια μεγάλη προσθήκη με τον Ντάντε, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια παράδοση και μια ομάδα με σταθερότητα.

Να φτιάξουμε μια ομάδα από όλους τους αστέρες και μονάδες που έχουμε. Είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια σκληρή ομάδα θα είμαστε. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Καθημερινά θα προσπαθούμε. Στο τέλος θα δείξει πόσο ψηλά θα φτάσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024