Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμεινε στον Ολυμπιακό ο Στιβαχτής, φεύγει ο Ντίμα Φιλίποφ

Εμεινε στον Ολυμπιακό ο Στιβαχτής, φεύγει ο Ντίμα Φιλίποφ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιβράβευσε τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του Κώστα Στιβαχτή, ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Στιβαχτής, βασικός πέρυσι στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup «Νίκος Σαμαράς», συμμετείχε με την Εθνική ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και στο World League.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιβράβευσε τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του Κώστα Στιβαχτή, ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Στιβαχτής, βασικός πέρυσι στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup «Νίκος Σαμαράς», συμμετείχε με την Εθνική ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και στο World League.

«Είμαι χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Σίγουρα, η φετινή χρονιά περιμένουμε να είναι ακόμα καλύτερη και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, ο πιο σημαντικός εκ των οποίων είναι το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά μου, όπως κάθε χρόνο, θα βάλω τα δυνατά μου να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο που μας λείπει τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Στιβαχτής.

Ο Ζουκόφσκι «διώχνει» Φιλίποφ – έρχεται ο Πετρέας

Στο μεταξύ, η ανανέωση της συνεργασίας αυτής, αλλά και η διαφαινόμενη απόκτηση του Κροάτη επίσης πασαδόρου, Τσιμαφέι Ζουκόφσκι (28 ετών, 1.92, πέρσι έπαιζε στη γερμανική Μπερλίν), δείχνουν να στέλνουν τον Ντίμα Φιλίποφ στην έξοδο από του Ρέντη.

Προς το παρόν το μόνο που καθυστερεί την ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας με τον Κροάτη είναι ο έλεγχος των ιατρικών εξετάσεων του παίκτη, καθώς πρόσφατα έκανε μια μικροεπέμβαση στη μέση.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του διεθνούς κεντρικού, Γιώργου Πετρέα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Κυπελλούχο Γαλλίας, Αζαξιό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024