Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Για τη θέση του Ντάντε

Ο διεθνής Αργεντινός ακραίος, Πολάχεν, κοντά στον ΠΑΟΚ

Ο Πολάχεν με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής 
Aθήνα
Μία σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή αργεντινό ακραίο Κρίστιαν Πολάχεν (27 ετών, 1.95).

Αυτός φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» του Χόρχε Ελγκέτα για να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Αμαράλ Ντάντε.

Ο Πολάχεν είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής Αργεντινής τα τελευταία χρόνια και μάλιστα διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή πείρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε μερικά από τα πιο ισχυρά πρωταθλήματα όπως το βελγικό και το πολωνικό.

Πρώτος του ευρωπαϊκός σταθμός ήταν το 2011-12 η Κνακ Ροζελάρε, ενώ το 2013-14 έπαιξε στην Πολωνία και την Εφέκτορ Κιέλσε.

Ο Αργεντινός άσος που διαθέτει και τη σλοβενική υπηκοότητα, διακρίνεται για το πολύ επιθετικό παιχνίδι του, αφού αν και ακραίος έχει αγωνιστεί και ως διαγώνιος, ενώ σημείο αναφοράς είναι το δυνατό του σερβίς.

Έχει λάβει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016), έπαιξε στο World League Κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες μεγάλες ομάδες της λατινικής Αμερικής, με τελευταίο σταθμό τη Λομάς με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Αργεντινής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ