Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα «μαλακά» ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια του βόλεϊ

Στα «μαλακά» ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια του βόλεϊ

Περίπου δύο μήνες πήρε στους δικαστές για να ανακοινώσουν την ποινή του Ολυμπιακού για τα έκτροπα στον 5ο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών, όταν φίλαθλοι πέταξαν από αναπτήρες μέχρι κάδους και καρέκλες προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο κλειστό του Ρέντη. Οι Πειραιώτες λοιπόν έπεσαν στα «μαλακά», καθώς ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων θυρών στο «Μελίνα Μερκούρη». Η τιμωρία αφορά σε αγώνες της Volley League (πρωτάθλημα) και όχι του League Cup ή του Κυπέλλου, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Περίπου δύο μήνες πήρε στους δικαστές για να ανακοινώσουν την ποινή του Ολυμπιακού για τα έκτροπα στον 5ο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών, όταν φίλαθλοι πέταξαν από αναπτήρες μέχρι κάδους και καρέκλες προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες λοιπόν που ήταν και υπότροποι (με απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ από τις 4/5/2017) έπεσαν στα «μαλακά», καθώς ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων θυρών στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η τιμωρία αφορά σε αγώνες της Volley League (πρωτάθλημα) και όχι του League Cup ή του Κυπέλλου, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Μάλιστα, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είχαν πεταχτεί ακόμη και κροτίδες από τα παράθυρα, ενώ η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού είχε μεταφέρει την εικόνα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φυγαδεύονται από αστυνομικούς για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Το θέμα με αυτές τις αποφάσεις δεν έχει να κάνει τόσο με τις ομάδες (άλλωστε οι φίλαθλοι στο βόλεϊ παρακολουθούν μαζικά κυρίως τα μεγάλα ντέρμπι και τους τελικούς), αλλά με το γεγονός ότι δημιουργείται ένα δεδικασμένο «χάδι» για τους οπαδούς που χάνουν την ψυχραιμία τους και μετατρέπουν τα γήπεδα σε «ζούγκλες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024