Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια», είπε η Ιβάνα Νέσοβιτς

«Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια», είπε η Ιβάνα Νέσοβιτς

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από την εξωτερική της εμφάνιση, όπου δήλωσε ότι της αρέσει, παρ'όλο που προτιμάει να αναφέρονται σε εκείνη ως αθλήτρια.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από την εξωτερική της εμφάνιση, όπου δήλωσε ότι της αρέσει, παρ’όλο που προτιμάει να αναφέρονται σε εκείνη ως αθλήτρια.

«Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια και προτιμώ να αναφέρονται σε μένα για τις αθλητικές επιδόσεις μου. Με ευχαριστεί που ασχολούνται και αναφέρονται στη γυναίκα Νέσοβιτς. Θα ήθελα όμως να απασχολώ την κοινή γνώμη με τις επιδόσεις μου στο γήπεδο» είπε αρχικά η Σέρβα.

Στη συνέχεια είπε: «γνωρίζω ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι σε τρεις αγωνιστικές, έπαιξα δυο φορές αντίπαλος του, ως αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα και αντιμετώπισα, χωρίς πρόβλημα, το φανατικό κοινό του».

Όσον αφορά τις συμπατριώτισσες της, Ογκνιένβοβιτς και Μόλναρ από τις οποίες ζήτησε πληροφορίες είπε: «ζήλεψαν όταν τις είπα ότι θα έρθω στον Πειραιά και στην Ελλάδα. Γνωρίζω την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναικού, στον αθλητισμό όμως δεν υπάρχουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου».

Επίσης πως της αρέσει το σκι, αλλά δεν το προτιμάει γιατί κρύβει πολλούς τραυματισμούς, ενώ εκείνη όταν ξεκινούσε ήθελε τένις, το οποίο δεν έπαιξε ποτέ λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης της Σερβίας εκείνη την εποχή.

Τέλος κατέστησε σαφές ότι επέλεξε το βόλεϊ από το μπάσκετ επειδή όπως είπε: «δεν μου αρέσει η επαφή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024