Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή του Μίλκοβιτς στην εθνική Σερβίας, από κοντά Κοβάσεβιτς και Σάμαρτζιτς

Επιστροφή του Μίλκοβιτς στην εθνική Σερβίας, από κοντά Κοβάσεβιτς και Σάμαρτζιτς

Τρεις παίκτες που παίζουν σε ομάδες της Α1 κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ιγκόρ Κολάκοβιτς. Το όνομα, βέβαια, του Ιβάν Μίλκοβιτς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα της εθνικής (με την οποία έχει κατακτήσει και το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ), ενώ την τριάδα συμπληρώνουν δυο... κίτρινοι, ο ακραίος Νίκολα Κοβάσεβιτς και ο λίμπερο Μάρκο Σάμαρτζιτς.

2

Τρεις παίκτες που παίζουν σε ομάδες της Α1 κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ιγκόρ Κολάκοβιτς.

Το όνομα, βέβαια, του Ιβάν Μίλκοβιτς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα της εθνικής (με την οποία έχει κατακτήσει και το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ), ενώ την τριάδα συμπληρώνουν δυο… κίτρινοι, ο ακραίος Νίκολα Κοβάσεβιτς και ο λίμπερο Μάρκο Σάμαρτζιτς.

Ο Ιγκόρ Κολάκοβιτς επέλεξε 50 παίκτες οι οποίοι θα αντιπροσωπεύσουν το εθνικό συγκρότημα σε διεθνείς αγώνες τους επόμενους μήνες, όπως το FIVB World League και τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

Η Σερβία έχει κληρωθεί στο Στ γκρουπ, όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, την Γερμανία και τον Καναδά, σε αγώνες που θα λάβουν χώρα στην Τεργέστη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024