Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιάστηκαν στα χέρια Μηνούδης και Ανδρεάδης πριν το Σούπερ Καπ

Πιάστηκαν στα χέρια Μηνούδης και Ανδρεάδης πριν το Σούπερ Καπ

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον παίκτη του Ολυμπιακού, Ανδρέα Ανδρεάδη και αυτόν του Παναθηναϊκού, Βασίλη Μηνούδη, λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο αιωνίων σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, μέσα στο λεωφορείο που μετέφερε πίσω στο ξενοδοχείο τους αθλητές που είχαν πάει το πρωί στα σχολεία της Σαντορίνης.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον παίκτη του Ολυμπιακού, Ανδρέα Ανδρεάδη και αυτόν του Παναθηναϊκού, Βασίλη Μηνούδη, λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο αιωνίων σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, μέσα στο λεωφορείο που μετέφερε πίσω στο ξενοδοχείο τους αθλητές που είχαν πάει το πρωί στα σχολεία της Σαντορίνης.

Όταν το λεωφορείο σταμάτησε στο κλειστό γυμναστήριο για να πάρει την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού που έκανε προπόνηση, ο Βασίλης Μηνούδης πείραξε με κάποιες κουβέντες τον φροντιστή των «ερυθρολεύκων» και ο Ανδρεάδης ενοχλήθηκε.

Στην συνέχεια, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο, αλλά ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι μπήκαν ανάμεσα τους και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ωστόσο, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, καθώς οι δύο παίκτες γνωρίζονται χρόνια, αφού υπήρξαν συμπαίκτες.

Εκ μέρους των παικτών ως πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, ο Σάκης Ψάρρας ζήτησε συγνώμη από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, ενώ και οι ίδιοι οι αθλητές έχουν μετανιώσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Η μεγάλη επένδυση στα τμήματα υποδομής και το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει με μεγάλες κινήσεις τα τμήματα υποδομής, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη όλων των ομάδων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024