Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγικό δυστύχημα με νεκρές τέσσερις νεαρές βολεϊμπολίστριες

Τραγικό δυστύχημα με νεκρές τέσσερις νεαρές βολεϊμπολίστριες

Η «κατάρα» που στοιχειώνει τον τελευταίο χρόνο τον χώρο του βόλεϊ, έχοντας φύγει μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, συνεχίζεται, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου σε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και την μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, η οποία είχε αναλάβει να παραλάβει τα κορίτσια από νυχτερινή τους έξοδο και να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.

Η «κατάρα» που στοιχειώνει τον τελευταίο χρόνο τον χώρο του βόλεϊ, έχοντας φύγει μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, συνεχίζεται, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου σε τροχαίο δυστύχημα.

Πρόκειται για τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και την μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, η οποία είχε αναλάβει να παραλάβει τα κορίτσια από νυχτερινή τους έξοδο και να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.

Δυστυχώς, το όχημα που οδηγούσε η 41χρονη μητέρα του ενός εκ των κοριτσιών ξέφυγε από την πορεία του στην οδό Τραπεζούντος και προσέκρουσε διαδοχικά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε έναν τοίχο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να τις απεγκλωβίσουν, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, ενώ κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο, στον οποίο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν πολλά ατυχήματα.

Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ

Για τον άδικο χαμό των τεσσάρων νεαρών αθλητριών της ομάδας των βορείων προαστίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024