Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Εφυγε» στα 45 του ο προπονητής βόλεϊ, Χρήστος Παπαθανασίου

«Εφυγε» στα 45 του ο προπονητής βόλεϊ, Χρήστος Παπαθανασίου

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, έναν πραγματικό «εργάτη» του αθλήματος, τον προπονητή της Θέτιδας Βούλας, Χρήστο Παπαθανασίου. Ο 45χρονος Ελληνας κόουτς έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την Α2 βόλεϊ γυναικών.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, έναν πραγματικό «εργάτη» του αθλήματος, τον προπονητή της Θέτιδας Βούλας, Χρήστο Παπαθανασίου.

Ο 45χρονος Ελληνας κόουτς έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την Α2 βόλεϊ γυναικών.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφτασε ασθενοφόρο όπου έγινε χρήση απινιδωτή για να επαναφέρουν τους σφυγμούς της καρδιάς του.

Και ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, αφότου έμεινε λίγες ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έδωσε μάχη για τη ζωή, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε.

Τις τελευταίες στιγμές στο πλευρό του στάθηκαν συνάδελφοι, παράγοντες του βόλεϊ, καθώς και αθλήτριες της Θέτιδας και φίλοι που έσπευσαν μόλις πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024