Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συλλήψεις οκτώ οπαδών των «αιωνίων» στο Αγρίνιο

Συλλήψεις οκτώ οπαδών των «αιωνίων» στο Αγρίνιο

Την οργανωμένη κάθοδο και πιθανή συμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου απέτρεψε το Σάββατο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος. Δύο ομάδες από 150 οπαδούς των δύο ομάδων εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου να κατευθύνονται με Ι.Χ. αυτοκίνητα στην πόλη, με αφορμή το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, αλλά περιορίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που τις απομάκρυναν από την περιοχή.

Την οργανωμένη κάθοδο και πιθανή συμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου απέτρεψε το Σάββατο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος.

Δύο ομάδες από 150 οπαδούς των δύο ομάδων εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου να κατευθύνονται με Ι.Χ. αυτοκίνητα στην πόλη, με αφορμή το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, αλλά περιορίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που τις απομάκρυναν από την περιοχή.

Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για οπαδούς οι οποίοι είχαν μεταβεί στο Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσουν τους δύο ημιτελικούς (Πανναξιακός-Παναθηναϊκός και Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός), χωρίς όμως να κατέχουν εισιτήρια.

Σε ελέγχους στα οχήματα των οπαδών, σε δύο από αυτά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ξύλινα κοντάρια, οκτώ κράνη, μία κουκούλα τύπου full face και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια.

Οι επιβαίνοντες σε αυτά συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή. Πρόκειται για οκτώ άνδρες, 33 χρόνο, δύο 28χρονους, 27χρονο, 26χρονο, 21χρονο και δύο 20χρονους.

Επιπλέον, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν περιμετρικά των χώρων όπου κινήθηκαν οι εν λόγω ομάδες οπαδών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 ξύλινα καδρόνια, έξι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και τρία δακρυγόνα.

Τα ευρήματα αυτά θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών-κατόχων τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Σημειώνεται ότι για τους συγκεκριμένους αγώνες είχε εκδοθεί-δημοσιοποιηθεί σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων και μη διάθεση εισιτηρίων στα αθλητικά σωματεία που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτό, είχε εκδοθεί περιορισμένος μόνο αριθμός ονομαστικοποιημένων εισιτηρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024