Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποίηση Αφρουδάκη για ΠΑΟ, αλλά και... σεβασμός στον Ολυμπιακό

Ικανοποίηση Αφρουδάκη για ΠΑΟ, αλλά και… σεβασμός στον Ολυμπιακό

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός ενισχύεται με την μεταγραφή του, αλλά ότι φαβορί για την κατάκταση του τίτλου παραμένει ο Ολυμπιακός, εξέφρασε ο Γιώργος Αφρουδάκης, μία ημέρα μετά την μετακίνησή του από τους «ερυθρόλευκους» στους «πράσινους».

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιώργος Αφρουδάκης στον «Sentra 103,3». Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 κατηγορίας ανδρών στο πόλο είπε μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα η μεταγραφή μου είναι μία καλή προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ομως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει φαβορί για τον τίτλο της χρονιάς.

» Είναι μια ομάδα που έχει κρατήσει το βασικό της κορμό, είχε μόνο δύο αποχωρήσεις και είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πόλο στην Ελλάδα. Ήταν χρόνια η επιθυμία μου να αγωνιστώ με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

» Από τον Ολυμπιακό είχε κλείσει ο κύκλος μου, κέρδισα πάρα πολλά από την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έδωσα και πολλά στα τέσσερα χρόνια που συνεργάστηκα. Είχα μείνει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη νέα ομάδα του, σχολίασε: «Τα πράγματα είναι ακόμα άσχημα, ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα στον Ερασιτέχνη.

» Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά. Ελπίζω με τη δική μου και την προσθήκη του αδελφού μου, να ξεκινήσει μία ροή για να φτάσει η ομάδα μετά από χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό.

» Το αξίζει ο σύλλογος, παρόλο που δεν έχει την ίδια ιστορία».

Και για την πρόταση που είχε από τη Χίο απάντησε: «Η Χίος έκανε τεράστια προσπάθεια να με εντάξει στο δυναμικό της. Ευχαρίστησα πολύ τους ανθρώπους. Η ομάδα κάνει προσπάθεια να είναι ανταγωνιστική. Είναι καλό για το πόλο να υπάρχει μία δυνατή Χίος. Είναι ένα νησί που αγαπάει πολύ το πόλο, αν και τα τελευταία χρόνια το είχε παραμελήσει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024