Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια ο Λούδης

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια ο Λούδης

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα κάθεται ο Κώστας Λούδης, όπως ανακοίνωσαν οι Πράσινοι το μεσημέρι της Πέμπτης. «Νιώθω ευτυχισμένος που γυρίζω στον ΠΑΟ σαν προπονητής μετά την θητεία μου τέσσερα χρόνια ως αθλητής» δήλωσε ο Λούδης που μίλησε για πλάνο εξυγίανσης του συλλόγου ώστε να μπουν οι νέες βάσεις και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα κάθεται ο Κώστας Λούδης, όπως ανακοίνωσαν οι Πράσινοι το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Νιώθω ευτυχισμένος που γυρίζω στον ΠΑΟ σαν προπονητής μετά την θητεία μου τέσσερα χρόνια ως αθλητής» δήλωσε ο Λούδης που μίλησε για πλάνο εξυγίανσης του συλλόγου ώστε να μπουν οι νέες βάσεις και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής υποστήριξε: «Νιώθω ευτυχισμένος που γυρίζω στον ΠΑΟ σαν προπονητής μετά την θητεία μου τέσσερα χρόνια ως αθλητής. Ύστερα από συζήτηση με τον κ. Ζώτο ο οποίος είναι άνθρωπος που τον γνωρίζω από την θητεία του στον υγρό στίβο, πείστηκα για το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα.

Πλέον συμφωνήσαμε για μια τριετή συνεργασία ξεκινώντας από νέες βάσεις που έχουν να κάνουν με την εξυγίανση του Συλλόγου, με τα καινούρια δεδομένα της νέα διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και ένα πλάνο καταξίωσης του ανδρικού πόλο γιατί ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα και ειδικά σε αυτό του υγρού στίβου γιατί η Ελληνική υδατοσφαίριση χρειάζεται δυνατό Παναθηναϊκό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024