Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διακοπή συμβολαίου του Ράτζεν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διακοπή συμβολαίου του Ράτζεν

Με ανακοίνωσή της η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού γνωστοποίησε τη διακοπή του συμβολαίου του Νίκολα Ράτζεν, λόγω «παραβίασης των όρων της συμφωνίας από την πλευρά του αθλητή». Η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη διακοπή συμβολαίου του αθλητή υδατοσφαίρισης Νίκολα Ράτζεν, λόγω παραβίασης των όρων της συμφωνίας από την πλευρά του αθλητή».

Με ανακοίνωσή της η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού γνωστοποίησε τη διακοπή του συμβολαίου του Νίκολα Ράτζεν, λόγω «παραβίασης των όρων της συμφωνίας από την πλευρά του αθλητή».

Η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη διακοπή συμβολαίου του αθλητή υδατοσφαίρισης Νίκολα Ράτζεν, λόγω παραβίασης των όρων της συμφωνίας από την πλευρά του αθλητή».

Νωρίτερα ο Ράτζεν είχε τιμωρηθεί από την διεθνή ομοσπονδία υγρού στίβου με ποινή προσωρινού αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο Ράτζεν βρέθηκε «θετικός» σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο του αγώνα Ισπανία-Σερβία στη Μαδρίτη, για τα προκριματικά του World League υδατοσφαίρισης.

Η προσωρινή ποινή στον Σέρβο πολίστα του Ολυμπιακού, στο δείγμα του οποίου ανιχνεύθηκε κοκαϊνη, ισχύει μέχρις ότου η αρμόδια επιτροπή της FINA αποφασίσει για την τιμωρία του. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, ο 30χρονος αμυντικός κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων ετών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024