Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρέμασε το σκουφάκι της η Σταυρούλα Αντωνάκου

Κρέμασε το σκουφάκι της η Σταυρούλα Αντωνάκου

Την απόφασή της να κρεμάσει το σκουφάκι της ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο facebook η κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Α1 πόλο γυναικών, Σταυρούλα Αντωνάκου. Η 32χρονη πολίστρια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό, αποφάσισε να αποχωρήσει την ενεργό δράση αλλά, πρόθεσή της είναι να συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα.

Την απόφασή της να κρεμάσει το σκουφάκι της ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο facebook η κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Α1 πόλο γυναικών, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η 32χρονη πολίστρια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό, αποφάσισε να αποχωρήσει την ενεργό δράση αλλά, πρόθεσή της είναι να συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα.

Η δήλωση της Αντωνάκου:

«Έφθασε η ώρα για το μεγαλύτερο αντίο της ζωής μου ως τώρα… Μετά από 18 χρόνια στις πισίνες και μια καριέρα γεμάτη από μεγάλες χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες, φιλίες, συγκρούσεις, αναγνώριση, απογοητεύσεις, τίτλους, μετάλλια, προσωπικές διακρίσεις! Σταματώ από την ενεργό δράση…

Έχοντας ένα γεμάτο αγωνιστικό παρελθόν, τερματίζω την καριέρα μου σαν παγκόσμια πρωταθλήτρια, – δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος, με δύο χάλκινα πανευρωπαϊκά μετάλλια νεανίδων, δύο ασημένια πανευρωπαϊκά γυναικών, δύο χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα, Ολυμπιονίκης, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 γυναικών.

Είχα την τιμή να έχω συνεργαστώ με σπουδαίες συναθλήτριες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαίους ανθρώπους. Θα είμαι πάντα κοντά στο χώρο του γυναικείου πόλο, γιατί μου πρόσφερε απλόχερα τόσα υπέροχα πράγματα και συναισθήματα. Στο μέλλον ελπίζω να βοηθήσω, έστω και λίγο, ώστε το άθλημα να καταφέρει να επιβιώσει και ν’ αναπτυχθεί, όπως του αξίζει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024