Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού, 4ος τελικός την Πέμπτη

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού, 4ος τελικός την Πέμπτη

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΕ απέρριψε πριν από λίγο την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, ζητώντας την επανάληψη του χθεσινού τρίτου τελικού της Α1 γυναικών με τη Βουλιαγμένη, ο οποίος έληξε με νίκη 10-9 του ΝΟΒ. Μετά την εξέλιξη αυτή και την οριστικοποίηση του χθεσινού αποτελέσματος, οι δύο φιναλίστ δίνουν οριστικά νέο ραντεβού αύριο (18:30) στο Λαιμό, για τον τέταρτο τελικό.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΕ απέρριψε πριν από λίγο την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, ζητώντας την επανάληψη του χθεσινού τρίτου τελικού της Α1 γυναικών με τη Βουλιαγμένη, ο οποίος έληξε με νίκη 10-9 του ΝΟΒ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για αλλοίωση αποτελέσματος, εστιάζοντας σε δύο φάσεις: στην μη κατακύρωση γκολ σε προσπάθεια της Λογοθέτη, την οποία απέκρουσε η Κούβδου (υποστηρίζουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη νοητή γραμμή τέρματος), και κυρίως στην κατακύρωση του τέρματος της Ξενάκη, με το οποίο ο ΝΟΒ έκανε το 10-8 1.27΄΄ πριν τη λήξη, σε μία φάση που η διεθνής φουνταριστή φάνηκε να σουτάρει αφότου είχε ακουστεί η κόρνα λήξης των 30 δευτερολέπτων της επίθεσης.

Μετά την εξέλιξη αυτή και την οριστικοποίηση του χθεσινού αποτελέσματος, οι δύο φιναλίστ δίνουν οριστικά νέο ραντεβού αύριο (18:30) στο Λαιμό, για τον τέταρτο τελικό. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην ιστορία του) πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ η Βουλιαγμένη, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το χθεσινό «διπλό», θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά. Αν αυτό συμβεί, τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα, που θα γίνει το Σάββατο στον Πειραιά. Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μοίραλης και Αχλαδιώτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024