Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν το βάζει... κάτω η Βουλιαγμένη, ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό

Δεν το βάζει… κάτω η Βουλιαγμένη, ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό

Για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ελλάδας στην Α1 Γυναικών θα χρειαστεί και ο πέμπτος αγώνας, καθώς η Βουλιαγμένη νίκησε στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Ολυμπιακό με 8-5 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών με τις «ερυθρόλευκες» σε 2-2.

Σε πέμπτο παιχνίδι θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Ο ΝΟΒ επικράτησε σήμερα 8-5 στο Λαιμό, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον ο τίτλος θα κριθεί το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες.

Οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη σειρά των τελικών, μετά το “διπλό” της Βουλιαγμένης στον Πειραιά την περασμένη Τρίτη, δημιούργησαν μεγάλη ένταση στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που έγινε εμφανές από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. ΟΙ δύο γρήγορες αποβολές που χρέωσαν οι διαιτητές στη Μπιανκόνι προκάλεσαν οξύτατες αντιδράσεις στον πάγκο των “ερυθρολεύκων”, με συνέπεια την αποβολή της εφόρου της ομάδας, Αλέκας Καλογερά. Οι γηπεδούχες, πάντως, δεν αξιοποίησαν τις επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τρεις φορές το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο, με το ΝΟΒ να «απαντά» σε δύο περιπτώσεις, αλλά να κλείνει το οκτάλεπτο πίσω στο σκορ (2-3).

Η συνέχεια του αγώνα ήταν τελείως διαφορετική, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να εμφανίζεται πολύ νευρική και άστοχη και να συμπληρώνει 21 αγωνιστικά λεπτά (!) χωρίς γκολ. Η Βουλιαγμένη, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στη δεύτερη περίοδο με το δεύτερο προσωπικό γκολ της Ιωάννας Χυδηριώτη, βρήκε επιθετικές λύσεις στο τρίτο οκτάλεπτο και πήρε τα ηνία του αγώνα.

Η Χριστίνα Τσουκαλά έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Δήμου και λίγο αργότερα η Αντιγόνη Ρουμπέση έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στο ΝΟΒ, που «καθάρισε» το παιχνίδι στις αρχές της τελευταίας περιόδου, όταν Γερόλυμου και Χυδηριώτη ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-3. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης (άλλωστε κι ο χρόνος δεν επαρκούσε) και πλέον οι κόποι μιας χρονιάς θα παιχτούν σε ένα παιχνίδι, το Σάββατο στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 2-0, 3-2

Οι σκόρερ:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη 3, Ρουμπέση, Γερόλυμου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπιανκόνι 2, Ασημάκη, Ελευθ. Πλευρίτου, Μαργ. Πλευρίτου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024