Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αποχώρησε η Βουλιαγμένη

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αποχώρησε η Βουλιαγμένη

Μετά από ένα παιχνίδι επεισοδιακό ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, για δεύτερη σερί χρονιά και έκτη στην ιστορία του, στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς νίκησε τη Βουλιαγμένη με 10-4 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ο τελικός ήταν επεισοδιακός και διακόπηκε τρία λεπτά πριν το τέλος, λόγω επεισοδίων πίσω από τον πάγκο της Βουλιαγμένης, η οποία αποχώρησε.

Μετά από ένα παιχνίδι επεισοδιακό ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, για δεύτερη σερί χρονιά και έκτη στην ιστορία του, στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς νίκησε τη Βουλιαγμένη με 10-4 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο με συνολικό σκορ 3-2 στα παιχνίδια των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη. Ο τελικός ήταν επεισοδιακός και διακόπηκε τρία λεπτά πριν το τέλος, λόγω επεισοδίων πίσω από τον πάγκο της Βουλιαγμένης, η οποία αποχώρησε.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-2, 2-0 και 1-1 (διακοπή).

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου, ήταν έξαλλος με όσα γίνονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας, διαμαρτυρήθηκε έντονα και τα επεισόδια φούντωσαν. Η αστυνομία προσπάθησε να τον συγκρατήσει, αφού είχαν αρχίσει έντονες αντεγκλήσεις με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Δήμου κατήγγειλε πως υπήρξαν ύβρεις και ρίψη αντικειμένων από το πρώτο λεπτό του πέμπτου τελικού, ενώ επεσήμανε πως είχε ζητηθεί η μετακίνηση των πάγκων στην απέναντι πλευρά του κολυμβητηρίου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Η Βουλιαγμένη μετά από όλα αυτά δεν θέλησε να συνεχίσει το παιχνίδι, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, να ζητάει να πάρει ο Ολυμπιακός το ματς λόγω αποχώρησης των φιλοξενούμενων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ενώ προσπάθησε αρχικά να ηρεμήσει τον Δήμου, μετά δήλωσε πως όλα αυτά έγιναν γιατί ο αντίπαλος δεν μπορούσε ν’ αποδεχθεί την ήττα.

Στη συνέχεια η αστυνομία διέταξε εκκένωση των καθισμάτων πίσω από τον πάγκο της Βουλιαγμένης. Αυτό άρχισε να γίνεται τμηματικά, αλλά η Βουλιαγμένη μετά από ένα τέταρτο διακοπής δεν είχε επιστρέψει στο νερό και ο τελικός ήταν στον αέρα.

Τελικά οι διαιτητές αποφάσισαν να πέσει μόνο ο Ολυμπιακός στο νερό, αφού η Βουλιαγμένη δεν δέχθηκε να βγει από τα αποδυτήρια. Ετσι η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον τίτλο στα χαρτιά με σκορ 5-0, σ’ έναν τελικό που θα μείνει στην ιστορία, καθώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

Κώστας Δήμου (Βουλιαγμένη):
«Εμείς ζητήσαμε πριν από τον αγώνα οι πάγκοι να πάνε από την άλλη πλευρά. Δε γίνεται για 3 οκτάλεπτα να μας βρίζουν και μας φτύνουν. Δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά, επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα δε μας έβριζαν μόνο από την κερκίδα αλλά κι από τα επίσημα. Εγώ είμαι εντάξει, άλλοι δεν είναι εντάξει που μου λένε να κάτσουμε να μας βρίζουν και να μας φτύνουν.»

Χάρης Παυλίδης (Ολυμπιακός):
«Ο κ. Δήμου μου είπε ότι αυτά γινόταν από την αρχή κι όχι ότι του επιτέθηκε κάποιος τώρα. Ο, τι κι αν έγινε, για το καλό του αθλήματος έπρεπε να τελειώσει αυτός ο τελικός. Κι εμείς δεχθήκαμε προκλήσεις στη Βουλιαγμένη. Αν ήθελαν, ας το έκαναν από την αρχή κι όχι τώρα. Επειδή παράτησαν το παιχνίδι, ψάχνουν για δικαιολογία».

Η «ΧΡΥΣΗ» ΒΙΒΛΟΣ


Α΄ Εθνική

1988 Εθνικός
1989 Γλυφάδα
1990 Εθνικός
1991 Βουλιαγμένη
1992 Εθνικός
1993 Βουλιαγμένη
1994 Βουλιαγμένη
1995 Ολυμπιακός
1996 Γλυφάδα
1997 Βουλιαγμένη
1998 Ολυμπιακός

Α1 Κατηγορία

1999 Γλυφάδα
2000 Γλυφάδα
2001 Γλυφάδα
2002 Γλυφάδα
2003 Βουλιαγμένη
2004 Γλυφάδα
2005 Βουλιαγμένη
2006 Βουλιαγμένη
2007 Βουλιαγμένη
2008 Γλυφάδα
2009 Ολυμπιακός
2010 Βουλιαγμένη
2011 Ολυμπιακός
2012 Βουλιαγμένη
2013 Βουλιαγμένη
2014 Ολυμπιακός
2015 Ολυμπιακός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024