Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Τσουκαλά

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Τσουκαλά

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στην υδατοσφαίριση έκανε ο Ολυμπιακός, εντάσσοντας στο δυναμικό του γυναικείου τμήματος του συλλόγου τη Χριστίνα Τσουκαλά. Η διεθνής πολίστρια έμεινε αυτοδικαίως ελεύθερη από τη Βουλιαγμένη, αφού συμπλήρωσε το 26ο έτος της ηλικίας της και την ελάχιστη οκταετία στο ίδιο σωματείο, δέχθηκε δελεαστικότατη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι», το οποίο ανακοίνωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1» του Πειραιά η γενική διευθύντρια του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στην υδατοσφαίριση έκανε ο Ολυμπιακός, εντάσσοντας στο δυναμικό του γυναικείου τμήματος του συλλόγου τη Χριστίνα Τσουκαλά.

Η διεθνής πολίστρια έμεινε αυτοδικαίως ελεύθερη από τη Βουλιαγμένη, αφού συμπλήρωσε το 26ο έτος της ηλικίας της και την ελάχιστη οκταετία στο ίδιο σωματείο, δέχθηκε δελεαστικότατη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι», το οποίο ανακοίνωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1» του Πειραιά η γενική διευθύντρια του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων». Με την απόκτηση της Τσουκαλά ο Ολυμπιακός ουσιαστικά «καθαρίζει» τον εγχώριο ανταγωνισμό, αφού ενισχύεται και ταυτόχρονα αποδυναμώνει τη βασική αντίπαλό του, ενώ θέτει τις βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Χριστίνα Τσουκαλά αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» του ΝΟΒ, στην πρώτη ομάδα του οποίου προωθήθηκε από μικρή ηλικία. Με την ομάδα του Λαιμού πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης (2009, 2010), μαζί με τα αντίστοιχα Σούπερ Καπ, καθώς και τέσσερα πρωταθλήματα.

Στην πρώτη της δήλωση στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Χριστίνα Τσουκαλά ανέφερε τα εξής:

«Η απόφαση που πήρα να μεταγραφώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αντικειμενικά στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας μας, έχει να κάνει καθαρά με τα αθλητικά μου θέλω-προτεραιότητες, τις φιλοδοξίες αλλά και τους στόχους της νέας μου ομάδας οι οποίοι παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί και με καλύπτουν απόλυτα στην παρούσα φάση της αθλητικής μου καριέρας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και την επιθυμία του να με εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΝΟΒ για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας αλλά και για την προσπάθεια που έκανε να παραμείνω σ’ αυτόν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024