Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα του πόλο

Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα του πόλο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διεθνούς ομοσπονδίας υγρού στίβου, «LEN», στο Λουξεμβούργο η κλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης για την σεζόν 2012-13. Στο Τσάμπιονς Καπ γυναικών, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, θα αγωνιστεί στον Α' Όμιλο με αντιπάλους τις Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Χετ Ράβιν (Ολλανδία) και Έγκερ (Ουγγαρία). Στον άλλο όμιλο θα αγωνιστούν οι: Ολυμπιακός, Ιμπέρια (Ιταλία), Σαμπατέλ (Ισπανία), Μπόχουμ (Γερμανία), Νανσί (Γαλλία), Τιβον (Ισραήλ). Στο τσάμπιονς λιγκ ανδρών ο νταμπλούχος Ελλάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, προκρίθηκε απευθείας στη β` φάση της διοργάνωσης όπως και ο Ολυμπιακός.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διεθνής ομοσπονδία υγρού στίβου, «LEN», στο Λουξεμβούργο η κλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης για την σεζόν 2012-13.

Στο Τσάμπιονς Καπ γυναικών, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, θα αγωνιστεί στον Α’ Όμιλο που θα διεξαχθεί στη Νίκαια της Γαλλίας απο 22-25 Νοεμβρίου, με αντιπάλους τις Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Χετ Ράβιν (Ολλανδία) και Έγκερ (Ουγγαρία).

Στον άλλο όμιλο που θα γίνει στην Ιμπερια της Ιταλίας θα αγωνιστούν οι: Ολυμπιακός, Ιμπέρια (Ιταλία), Σαμπατέλ (Ισπανία), Μπόχουμ (Γερμανία), Νανσί (Γαλλία), Τιβον (Ισραήλ). Οι τέσσερις πρώτες απο κάθε γκρουπ θα προκριθούν στην προημιτελική φάση που θα γίνει 9-23 Μαρτίου 2013.

Στο τσάμπιονς λιγκ ανδρών ο νταμπλούχος Ελλάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, προκρίθηκε απευθείας στη β` φάση της διοργάνωσης όπως και ο Ολυμπιακός. Οι υπόλοιπες ομάδες του β` γύρου είναι Βάσας, Έγκερ, Ζέγκεντ (Ουγγαρία),Παρτιζάν , Ερ.Αστέρας, Βοιβοντίνα (Σερβία), Σπαντάου, Ανόβερο (Γερμανία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Οραντέα (Ρουμανία), Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σούρμαν (Ολλανδία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Σπαρτάκ Βόλγκογκράντ, Καζάν,Στουρμ (Ρωσία), Μονπελιέ (Γαλλία), Μπρέσια (Ιταλία).

Τέλος, στο Λεν Τρόφι γυναικών, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στον α’ προκριματικό όμιλο που θα γίνει στη Σεβίλη από 21 έως 25 Νοεμβρίου 2012. Αντίπαλοι του Ηρακλή θα είναι: Στουρμ Ρούζα (Ρωσία), Λέιντεν (Ολλανδία), Σεβίλη (Ισπανία), Λιλ (Γαλλία), Οτέρ Λόντον (Μ. Βρετανία), Γαλατασαράι (Τουρκία). Οι τέσσερις πρώτες από κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα προημιτελικά που θα γίνει 19 Ιανουαρίου-23 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024