Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα της Εθνικής γυναικών του πόλο από την Ουγγαρία

Ήττα της Εθνικής γυναικών του πόλο από την Ουγγαρία

Με νίκη 10-8 επί της Ουγγαρίας στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ ολοκλήρωσε η εθνική πόλο των γυναικών τις υποχρεώσεις της στα φετινά προκριματικά του World League. Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση, πάντως, κατάφεραν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, καθώς και οι δύο δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση (προκρίθηκαν Ιταλία και Ρωσία), να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με νίκη 10-8 επί της Ουγγαρίας στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ ολοκλήρωσε η εθνική πόλο των γυναικών τις υποχρεώσεις της στα φετινά προκριματικά του World League.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση, πάντως, κατάφεραν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, καθώς και οι δύο δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση (προκρίθηκαν Ιταλία και Ρωσία), να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Γιώργος Μορφέσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σχολίασε: «Πετύχαμε μια τεράστια νίκη ψυχολογίας. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μέσα στο νερό έγιναν πραγματικές μάχες. Ήταν μια νίκη κάτω από την ανοχή των απαράδεκτων διαιτητικών αποφάσεων, που ήταν ξεκάθαρα φιλικά προσκείμενοι προς την Ουγγρική ομάδα.

Παρόλα αυτά, δείξαμε ψυχή και χαρακτήρα και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με το κεφάλι ψηλά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις .Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού».

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-3, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ: (Γιώργος Μορφέσης): Τσουκαλά 3, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη, Μανωλιουδακη 2, Πλευρ Ελ. 2.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίτσελι 3, Τσιγκάνι, Σουκς, Κιστελέκι, Τοτ, Μπούικα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024