Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς λύση το πρόβλημα των διεθνών μετά τη συνάντηση με Διαθεσόπουλο

Προς λύση το πρόβλημα των διεθνών μετά τη συνάντηση με Διαθεσόπουλο

Λύση στο θέμα των έντεκα διεθνών παικτών της Εθνικής πόλο, που αρνήθηκαν να ξεκινήσουν προετοιμασία αν πρώτα δεν έφταναν σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΟΕ για τα οδοιπορικά τους, δίνεται μετά τη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Όπως φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στη λύση του αδιεξόδου.

Λύση στο θέμα των έντεκα διεθνών παικτών της Εθνικής πόλο, που αρνήθηκαν να ξεκινήσουν προετοιμασία αν πρώτα δεν έφταναν σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΟΕ για τα οδοιπορικά τους, δίνεται μετά τη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Όπως φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στη λύση του αδιεξόδου.

Οι έντεκα πολίστες (Χρ. Αφρουδάκης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης, Γούνας, Δελακάς, Κολόμβος, Μουρίκης, Μυλωνάκης, Ποντικέας, Τσαλκάνης και Φουντούλης) αναμένεται να συζητήσουν και να λάβουν την Τετάρτη τις οριστικές τους αποφάσεις, με το πιθανότερο σενάριο από την Πέμπτη να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σάκη Κεχαγιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό το πρίσμα των νέων οικονομικών δεδομένων για την ΚΟΕ, όπως προέκυψαν από την ανακοίνωση των επιπρόσθετων επιχορηγήσεων από την Πολιτεία που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Από τη στιγμή που ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός της ομοσπονδίας ανέρχεται περίπου στα περσινά επίπεδα, δηλαδή 2.6 εκατ. ευρώ, «ενεργοποιείται» η πρόταση Διαθεσόπουλου για χορήγηση οδοιπορικών ίσων με την περασμένη περίοδο, ποσό που φτάνει τα 40.000 ευρώ.

Στο αίτημα των διεθνών για αύξηση του ποσού αυτού, λόγω της μεγαλύτερης σε διάρκεια προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια αναπροσαρμογή ή, εναλλακτικά, να συμφωνηθεί πριμ για την επίτευξη των στόχων της εθνικής στη Βουδαπέστη.

Το σημαντικότερο, πάντως, είναι ότι η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα, μακριά από τον «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων των προηγούμενων ημερών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024