Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμειναν στους πάγκους των εθνικών ομάδων πόλο, Κεχαγιάς και Μορφέσης

Παρέμειναν στους πάγκους των εθνικών ομάδων πόλο, Κεχαγιάς και Μορφέσης

Tο Δ.Σ. της ΚΟΕ ενέκρινε την ανανέωση γι' ακόμη ένα χρόνο του συμβολαίου των ομοσπονδιακών προπονητών του πόλο, Σάκη Κεχαγιά (άνδρες) και Γιώργου Μορφέση (γυναίκες), καθώς και του συνεργάτη του δεύτερου, Στέφανου Λέανδρου.

Tο Δ.Σ. της ΚΟΕ ενέκρινε την ανανέωση γι’ ακόμη ένα χρόνο του συμβολαίου των ομοσπονδιακών προπονητών του πόλο, Σάκη Κεχαγιά (άνδρες) και Γιώργου Μορφέση (γυναίκες), καθώς και του συνεργάτη του δεύτερου, Στέφανου Λέανδρου.

Ανανεώθηκαν επίσης τα συμβόλαια με τον τεχνικό σύμβουλο κολύμβησης, Χριστόδουλο Χούμα, τον υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος, Νίκο Κραουνάκη, τον τεχνικό σύμβουλο Βόρειας Ελλάδας, Βαγγέλη Βούλτσο, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Γέμελο, τον μάνατζερ των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, Αντώνη Αρώνη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές των καταδύσεων, Πέτρο Φυρίγο και Γιούρι Αρταμόνοφ, τον συνεργάτη του πρώτου, Θωμά Μπίμη, τον περιφερειακό προπονητή καταδύσεων, Νίκο Τουλούδη, την τεχνική σύμβουλο συγχρονισμένης κολύμβησης, Ελένη Κουγιά, τις ομοσπονδιακές προπονήτριες συγχρονισμένης, Ναταλία Τσερνέτσκα και Μαρία Θηβαίου, καθώς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της τεχνικής κολύμβησης, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη και Γιώργο Σαλταμανίκα.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που θα γίνει από 3 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 στην Ντόχα του Κατάρ, αποφασίστηκε να αγωνιστεί ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης σε επίπεδο εφήβων, Απόστολος Χρήστου, καθώς και ακόμη ένας κολυμβητής και μία κολυμβήτρια, που θα προκύψουν από την ημερίδα γκραν πρι (15-16 Νοεμβρίου). Εγκρίθηκε επίσης η συμμετοχή των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών στο World League της περιόδου 2014-15.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024