Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βλάχος αναλαμβάνει την εθνική πόλο μετά την παραίτηση Κεχαγιά

Ο Βλάχος αναλαμβάνει την εθνική πόλο μετά την παραίτηση Κεχαγιά

Στον Θόδωρο Βλάχο ανέθεσε η ΚΟΕ τα «ηνία» της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, μετά την παραίτηση που υπέβαλε την Πέμπτη ο Σάκης Κεχαγιάς. Ο 45χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος προφανώς θα παραμείνει παράλληλα και στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος στη συγκεκριμένη δύσκολη συγκυρία.

Στον Θόδωρο Βλάχο ανέθεσε η ΚΟΕ τα «ηνία» της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, μετά την παραίτηση που υπέβαλε την Πέμπτη ο Σάκης Κεχαγιάς.

Ο 45χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος προφανώς θα παραμείνει παράλληλα και στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος στη συγκεκριμένη δύσκολη συγκυρία.

Ο Θόδωρος Βλάχος καλείται πλέον -μεταξύ άλλων- να βρει «γέφυρες» επικοινωνίας με παίκτες όπως ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο Κώστας Τσαλκάνης, ο Μανώλης Μυλωνάκης και ο Βαγγέλης Δελακάς, οι οποίοι είχαν «κοπεί» ή αποχωρήσει (ο Μυλωνάκης) από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η λακωνική ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από σημερινή έκτακτη τηλεφωνική συνεδρίαση, αποφάσισε να αναθέσει σ’ αυτή τη φάση, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, στον προπονητή Θόδωρο Βλάχο».

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής γεννήθηκε στο Βόλο στις 9 Ιουλίου 1969. Υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού από το 1989 έως το 1998 και κατόπιν διετέλεσε βοηθός προπονητής στην ομάδα των «ερυθρολεύκων», μαθητεύοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, όπως ο Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς, ο Ζόλταν Κάσας και ο Βέσελιν Τζούχο. Το 2005 ανέλαβε το Παλαιό Φάληρο και το 2011 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ως πρώτος προπονητής πια, οδηγώντας τον στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ισάριθμων κυπέλλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024