Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά εκτός κλήσεων Εθνικής πόλο ο Χρήστος Αφρουδάκης

Ξανά εκτός κλήσεων Εθνικής πόλο ο Χρήστος Αφρουδάκης

Ο Χρήστος Αφρουδάκης απουσιάζει από τις κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου, ενόψει του κοινού καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας, από 26 έως 28 Δεκεμβρίου στον Πειραιά. Παρότι η αποχώρηση του Σάκη Κεχαγιά από τον πάγκο της ομάδας αποδόθηκε στον αποκλεισμό κάποιων παικτών, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της εθνικής, ο άσος της Βουλιαγμένης βρίσκεται και πάλι εκτός επιλογής και πλέον δημιουργούνται πολύ σοβαρά ερωτηματικά για το αν έχει μέλλον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης απουσιάζει από τις κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου, ενόψει του κοινού καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας, από 26 έως 28 Δεκεμβρίου στον Πειραιά.

Παρότι η αποχώρηση του Σάκη Κεχαγιά από τον πάγκο της ομάδας αποδόθηκε στον αποκλεισμό κάποιων παικτών, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της εθνικής, ο άσος της Βουλιαγμένης βρίσκεται και πάλι εκτός επιλογής και πλέον δημιουργούνται πολύ σοβαρά ερωτηματικά για το αν έχει μέλλον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Αφρουδάκης, μετά τον αρχικό αποκλεισμό του από το ματς με τη Ρουμανία για το World League, είχε βάλλει ευθέως, όχι μόνο κατά του τότε ομοσπονδιακού τεχνικού, Σάκη Κεχαγιά, αλλά και κατά του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Σε αντίθεση με τον αρχηγό, στην εθνική επανέρχονται ενόψει του καμπ ο επίσης «κομμένος» από τον Κεχαγιά, Κώστας Τσαλκάνης, ο Βαγγέλης Δελακάς (δεν είχε κληθεί για το παιχνίδι με τη Ρουμανία και απείχε επικαλούμενος τραυματισμό από το ματς με τη Σλοβακία), καθώς και ο Μανώλης Μυλωνάκης, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στην εθνική αν δεν αλλάξει ο προπονητής.

Εντύπωση προκαλεί και η απουσία του τερματοφύλακα της Χίου, Στέφανου Γαλανόπουλου, τη θέση του οποίου παίρνει ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος του Εθνικού, αλλά και η επιστροφή του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που κάλεσε ο Βλάχος για το καμπ προετοιμασίας με τη Ρουμανία: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Τσαλκάνης (Βουλιαγμένη), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (Παναθηναϊκός), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Πρέκας (Χίος), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Εθνικός), Μάριος Χατζηγούλας (Γλυφάδα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024