Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της εθνικής πόλο ανδρών για το ματς με την Ουγγαρία

Η αποστολή της εθνικής πόλο ανδρών για το ματς με την Ουγγαρία

Την αποστολή για τον καθοριστικό αγώνα με την Ουγγαρία την προσεχή Τρίτη (19:30) στο Γκιορ, για την 6η και τελευταία ημέρα του Α' Ομίλου της Ευρωπαϊκής ζώνης των Προκριματικών του World League, ανακοίνωσε το Μ.Σάββατο ο Θοδωρής Βλάχος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Ουγγαρία και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη είτε με τρία γκολ διαφορά για να περάσει εκείνη ως πρώτο στην τελική φάση, είτε με δύο για να παιχτεί η πρόκριση στα πέναλτι (σ.σ. το πρώτο ματς 15-13 για τους Μαγυάρους).

Την αποστολή για τον καθοριστικό αγώνα με την Ουγγαρία την προσεχή Τρίτη (19:30) στο Γκιορ, για την 6η και τελευταία ημέρα του Α’ Ομίλου της Ευρωπαϊκής ζώνης των Προκριματικών του World League, ανακοίνωσε το Μ.Σάββατο ο Θοδωρής Βλάχος.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή θα βρίσκονται οι Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Μάριος Καπότσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Ουγγαρία και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη είτε με τρία γκολ διαφορά για να περάσει εκείνη ως πρώτο στην τελική φάση, είτε με δύο για να παιχτεί η πρόκριση στα πέναλτι (σ.σ. το πρώτο ματς 15-13 για τους Μαγυάρους).

«Κάναμε τέσσερις προπονήσεις από τη Μ. Πέμπτη, παρότι υπολειτουργούν τα κολυμβητήρια αυτές τις μέρες (αλλά εντάξει όλα πήγαν καλά). Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια δύσκολη αποστολή.

Ο νικητής θα πάει τελική φάση. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε μια έδρα όπου το πόλο το λατρεύουν και την Εθνική τους ομάδα τη στηρίζουν φανατικά. Εχουμε, όμως, κι εμείς τον τρόπο να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν και να προσπαθήσουμε για την πρόκριση», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Στο άλλο αδιάφορο ματς της ίδιας αγωνιστικής του Ομίλου παίζουν Σλοβακία – Ρουμανία.

Βαθμολογία (5 αγώνες):

1. Ουγγαρία (75-16) 15
2. ΕΛΛΑΔΑ (73-51) 12
3. Ρουμανία (49-80) 2
4. Σλοβακία (47-67) 1

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024