Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Νίκησε και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Με τον Γιάννη Φουντούλη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, 1΄07΄΄ πριν τη λήξη, ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Σερβία 8-7 της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο. Με τη νίκη αυτή οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ-σιξ της Βαρκελόνης, για την οποία χρειάζονται νίκη και επί της Μπρέσια, την τελευταία αγωνιστική στον Πειραιά, αλλά και δύο ήττες της Εγκερ.

Με τον Γιάννη Φουντούλη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, 1΄07΄΄ πριν τη λήξη, ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Σερβία 8-7 της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο.

Με τη νίκη αυτή οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ-σιξ της Βαρκελόνης, για την οποία χρειάζονται νίκη και επί της Μπρέσια, την τελευταία αγωνιστική στον Πειραιά, αλλά και δύο ήττες της Εγκερ.

Το ματς στο Κραγκούγεβατς ήταν συναρπαστικό, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Στο ξεκίνημα η Ραντνίτσκι προηγήθηκε 2-0, αλλά στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδας κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους για 12 λεπτά και πήραν προβάδισμα 3-2 στο ημίχρονο.

Με κορυφαίο τον Ιβάν Μπασάρα, οι Σέρβοι ξαναπέρασαν μπροστά και μάλιστα πήραν «αέρα» δύο τερμάτων (6-4 και 7-5) στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

Στο φινάλε, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν πιο αποφασιστικοί, ισοφάρισαν με Γούνα και Μουρίκη και πήραν τη νίκη με το τρίτο προσωπικό γκολ του Φουντούλη. Την επικράτηση του Ολυμπιακού «σφράγισε» στο τελευταίο λεπτό ο Νίκος Δεληγιάννης, με δύο αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ του Μπασάρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ:
Μπασάρα 3, Τόχολι, Βουκσάνοβιτς, Ντέντοβιτς, Τσουκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 3, Δελακάς, Ράτζεν, Μουρίκης, Μάγιαρακ, Γούνας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024